JGL Beograd – Sopot

JGL d.o.o Beograd-Sopot osnovan je 2014. godine u Sopotu, gradu koji se nalazi 60 kilometara od Beograda.

Poslovni fokus stavljen je na proizvodnju dijetetskih proizvoda, no asortiman proizvoda uključuje i proizvodnju generičkih lijekova. Operacije u Srbiji obuhvaćaju i veleprodajnu distribuciju – kako vlastitog portfelja, tako i proizvoda iz svih zakonodavnih kategorija matične kompanije.

Tvrtka je uvela sustav upravljanja kvalitetom prema zahtjevima: Good Manufaturing Practice za lijekove te ISO 22000:2005 za hranu i dijetetske proizvode.

Trenutačno JGL na tržištu Srbije ima rješenja za proizvode u kategoriji dijetetike, medicinskih proizvoda, lijekova na recept i lijekova bez recepta, a u planu je dodatno širenje portfelja iz vlastitog razvoja i matične kompanije te razvoj poslovanja prema tržištima u okruženju i šire.

Opći uvjeti nabave

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potražite u našoj Zaštiti privatnosti i osobnih podataka.

  • Nužni kolačići omogućuju osnovne funkcionalnosti. Bez ovih kolačića, web-stranica ne može pravilno funkcionirati, a isključiti ih možete mijenjanjem postavki u svome web-pregledniku.

Jeste li zdravstveni djelatnik?

Da bi prilagodili rezultate pretrage, molimo odgovorite jeste li zdravstveni djelatnik?

Pristupanjem stranici preuzimate odgovornost na sve poduzete radnje i dostavljene podatke. Svaka zlouporaba ove stranice podliježe odgovornosti.