JGL Ljubljana

Jadran-galenski laboratorij d.o.o. Ljubljana farmaceutska je tvrtka osnovana 1992. godine čiji portfelj, uz generičke lijekove, čine i bezreceptni lijekovi, dodaci prehrani i medicinski proizvodi.

Već dugi niz godina naši kvalitetni i učinkoviti proizvodi, uz stručnost JGL-ova tima i personalizirani pristup kupcima, jačaju povjerenje cjelokupne slovenske mreže ljekarni koje su, s razvojem samoliječenja i svjesnosti o važnosti brige o zdravlju, postale ključni centri informacija i savjeta za krajnje korisnike.

Naša široka paleta proizvoda Aqua Maris i Maresyl u najvećem dijelu ublažava simptome prehlade i gripe. Za poremećaje u ravnoteži i funkciji crijevne mikroflore nudimo probiotike Normia i Prolife, Lactogyn pomaže uspostavi i održavanju urogenitalnog zdravlja, dok umjetne suze Vizol S smanjuju simptome suhoće i iritacije oka.

Važno je naglasiti i kako u portfelju generičkih lijekova pratimo viziju matične tvrtke te smo usmjereni na oftalmološki segment i ORL segment, čime povećavamo raspon lijekova malih proizvodnih serija koje su na tržištu više od dvadeset godina.

Raduje nas što našim partnerima i kupcima svakodnevno osiguravamo rješenja za probleme svakog pojedinca, zajedno unapređujući kvalitetu života brigom o zdravlju!

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potražite u našoj Zaštiti privatnosti i osobnih podataka.

  • Nužni kolačići omogućuju osnovne funkcionalnosti. Bez ovih kolačića, web-stranica ne može pravilno funkcionirati, a isključiti ih možete mijenjanjem postavki u svome web-pregledniku.

Jeste li zdravstveni djelatnik?

Da bi prilagodili rezultate pretrage, molimo odgovorite jeste li zdravstveni djelatnik?

Pristupanjem stranici preuzimate odgovornost na sve poduzete radnje i dostavljene podatke. Svaka zlouporaba ove stranice podliježe odgovornosti.