JGL Beograd-Sopot
Kontakt

Jeste li zdravstveni djelatnik?

Kontakt

Jeste li zdravstveni djelatnik?

JGL grupa

JGL Beograd-Sopot

JGL d.o.o Beograd-Sopot osnovana je 2014. godine u Sopotu, gradu koji se nalazi 60 kilometara od Beograda.

Poslovni fokus stavljen je prvenstveno na proizvodnju generičkih lijekova, a asortiman proizvoda uključuje i dijetetiku. Operacije u Srbiji obuhvaćaju veleprodajnu distribuciju uvezenih proizvoda iz Hrvatske, u svim zakonodavnim kategorijama.

Tvrtka je uvela sustav upravljanja kvalitetom prema zahtjevima standarda Good Manufacturing Practice i standardu EN ISO 22 000:2005 u čitavom procesu razvijanja, proizvodnje, kontrole kvalitete, skladištenja i distribucije proizvoda te je tijekom 2016. dobila svoj prvi GMP certifikat.

Trenutno na tržištu Srbije ima rješenja za proizvode u kategoriji dijetetike, medicinskih proizvoda, kozmetike, lijekova na recept i lijekova bez recepta, a u planu je dodatno širenje portfelja, pokretanje razvoja vlastitih proizvoda te razvoj poslovanja prema tržištima u okruženju.

Ova stranica koristi kolačiće kako bi se osiguralo bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranice. Nastavkom pregleda web-stranice slažete se s korištenjem kolačića.

Više o zaštiti privatnosti i osobnih podataka možete pročitati ovdje

Jeste li zdravstveni djelatnik?

Pristupanjem stranici preuzimate odgovornost na sve poduzete radnje i dostavljene podatke. Svaka zlouporaba ove stranice podliježe odgovornosti.