JGL Ljubljana
Kontakt

Jeste li zdravstveni djelatnik?

Kontakt

Jeste li zdravstveni djelatnik?

JGL obitelj Novosti JGL MUZEJ FARMACIJE
JGL grupa

JGL Ljubljana

Jadran-galenski laboratorij d.o.o. Ljubljana farmaceutska je tvrtka osnovana 1992. godine čiji portfelj, uz generičke lijekove, čine i bezreceptni lijekovi, dodaci prehrani i medicinski proizvodi.

Već dugi niz godina naši kvalitetni i učinkoviti proizvodi, uz stručnost JGL-ova tima i personalizirani pristup kupcima, jačaju povjerenje cjelokupne slovenske mreže ljekarni koje su, s razvojem samoliječenja i svjesnosti o važnosti brige o zdravlju, postale ključni centri informacija i savjeta za krajnje korisnike.

 

Naša široka paleta proizvoda Aqua Maris i Maresyl u najvećem dijelu ublažava simptome prehlade i gripe. Za poremećaje u ravnoteži i funkciji crijevne mikroflore nudimo probiotike Normia i Prolife, Lactogyn pomaže uspostavi i održavanju urogenitalnog zdravlja, dok umjetne suze Vizol S smanjuju simptome suhoće i iritacije oka.

Važno je naglasiti i kako u portfelju generičkih lijekova pratimo viziju matične tvrtke te smo usmjereni na oftalmološki segment i ORL segment, čime povećavamo raspon lijekova malih proizvodnih serija koje su na tržištu više od dvadeset godina.

Raduje nas što našim partnerima i kupcima svakodnevno osiguravamo rješenja za probleme svakog pojedinca, zajedno unapređujući kvalitetu života brigom o zdravlju!

Ova stranica koristi kolačiće kako bi se osiguralo bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranice. Nastavkom pregleda web-stranice slažete se s korištenjem kolačića.

Više o zaštiti privatnosti i osobnih podataka možete pročitati ovdje

Jeste li zdravstveni djelatnik?

Pristupanjem stranici preuzimate odgovornost na sve poduzete radnje i dostavljene podatke. Svaka zlouporaba ove stranice podliježe odgovornosti.