Nabava
Kontakt

Jeste li zdravstveni djelatnik?

Kontakt

Jeste li zdravstveni djelatnik?

JGL obitelj Novosti JGL MUZEJ FARMACIJE

Nabava je strateška poluga koja upravljanjem dobavljačima pomaže rukovodstvu tvrtke upravljati ukupnom potrošnjom.

U današnjem, izazovnom tržišnom okruženju u kojem je smanjenje troškova imperativ, sustav nabave ima značajnu ulogu. Nabava je strateška poluga koja upravljanjem dobavljačima pomaže rukovodstvu tvrtke upravljati ukupnom potrošnjom.

S obzirom na to da je kvaliteta u farmaceutskoj industriji imperativ, JGL-ovi dobavljači moraju zadovoljavati visoke standarde. Svi materijali i usluge nabavljaju se isključivo od odobrenih dobavljača koji zadovoljavaju sve zahtjeve Dobre farmaceutske prakse.

 

Odabir i odobrenje novog dobavljača složen je i dugotrajan proces koji započinje nadzorom i razumijevanjem procesa kvalitete potencijalnog dobavljača. Osim inicijalne provjere, i novi i dugogodišnji dobavljači redovito prolaze nadzore u kojima se, osim sustava kvalitete, procjenjuje njihovo cjelokupno poslovanje.

 

Pritom, s obzirom na dugogodišnju usmjerenost tvrtke društveno odgovornom poslovanju, od naših partnera očekujemo posvećenost zaštiti okoliša, zdravlju i sigurnosti zaposlenika, kao i svih dionika njihovih poslovnih aktivnosti. Tvrtke koje primjenjuju načela društveno odgovornog poslovanja imaju prednost pri odabiru, a za naše ključne dobavljače to je nužan preduvjet.

 

Osim kroz formalne revizije i upitnike koje redovito šaljemo dobavljačima, njihovu društvenu odgovornost procjenjujemo kroz svakodnevni rad i kontakte. Odnose s partnerima gradimo na povjerenju, međusobnom razumijevanju te uzajamnom poštivanju želja i potreba. Stvaranje partnerskog odnosa stvara preduvjete za poštivanje rokova isporuke, održive i korektne cijene te kvalitetu proizvoda i usluge.

Ova stranica koristi kolačiće kako bi se osiguralo bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranice. Nastavkom pregleda web-stranice slažete se s korištenjem kolačića.

Više o zaštiti privatnosti i osobnih podataka možete pročitati ovdje

Jeste li zdravstveni djelatnik?

Pristupanjem stranici preuzimate odgovornost na sve poduzete radnje i dostavljene podatke. Svaka zlouporaba ove stranice podliježe odgovornosti.