Vodstvo
Kontakt

Jeste li zdravstveni djelatnik?

Kontakt

Jeste li zdravstveni djelatnik?

JGL obitelj Novosti JGL MUZEJ FARMACIJE

Vodstvo

Upravni odbor

Ivo Usmiani

Predsjednik Upravnog odbora

Ivo Usmiani rođen je na Pagu 10. studenog 1953. godine. Diplomirao je na Farmaceutsko-biokemijskom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu 1977. godine, a zatim specijalizirao farmaceutsku tehnologiju (izrada lijekova) na istom fakultetu 1988. godine. Od samog osnivanja JGL-a 1991. direktor je tvrtke, a predsjednik Upravnog odbora od 2015. godine.

Dino Ćoza Saršon

Zamjenik predsjednika Upravnog odbora

Dino Ćoza Saršon rođen je 9. listopada 1988. godine. Diplomirao je na Farmaceutsko-biokemijskom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu. Obnašao je odgovornost člana Uprave tvrtke Adrialab, a u JGL-u uspješno rukovodio intragrupnim transferom tehnologija uz tehnološko-infrastrukturna ulaganja u proizvodne kapacitete povezanih poduzeća. Članom Upravnog odbora imenovan je 1. srpnja 2021. godine.

Marina Pulišić

Članica Upravnog odbora

Marina Pulišić rođena je 26. veljače 1958. u Đakovu. Farmaceutsko-biokemijski fakultet Sveučilišta u Zagrebu završila je 1983. godine. Poziciju izvršne direktorice korporativnih poslova obnašala je do 31. prosinca 2014., nakon koje preuzima odgovornost u Upravnom odboru JGL-a. Tijekom cijelog radnog
vijeka aktivni je i svesrdni promotor farmaceutske struke.

Grozdana Božić

Članica Upravnog odbora

Grozdana Božić rođena je u Zagrebu 22. siječnja 1952. godine. Pravni fakultet Sveučilišta u Zagrebu završila je 1975. godine. Kao odvjetnica ostvaruje uspješnu poslovnu karijeru, a na poziciji članice Nadzornog odbora tvrtke nalazi se od 27. listopada 2011. Od 1. siječnja 2015. godine preuzima odgovornost članice Upravnog odbora JGL-a.

Eva Usmiani Capobianco

Članica Upravnog odbora

Eva Usmiani Capobianco rođena je 24. ožujka 1982. godine u Rijeci. Diplomirala je na Ekonomskom fakultetu u Rijeci na smjeru "Menadžment" u travnju 2006. godine te magistrirala u Madridu 2007. na smjeru „Vođenje i upravljanje poduzećem“. U rujnu 2007. godine započela je karijeru u JGL-u, a od 1. siječnja 2015. preuzima odgovornost u Upravnom odboru tvrtke.

Dorotea Pernjak Banić

Članica Upravnog odbora

Dorotea Pernjak Banić rođena je u Rijeci 19. lipnja 1968. godine. Diplomirala je na Farmaceutsko-biokemijskom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu 1991. te specijalizirala farmaceutsku tehnologiju 1999. godine. Stručni razvoj u JGL-u započela je 1992. u Istraživanju i razvoju, a od 2016. je direktorica globalnog upravljanja proizvodima i članica Upravnog odbora, predstavnica zaposlenika.

Izvršni direktor

Mislav Vučić

Član Upravnog odbora

Mislav Vučić rođen je 10. travnja 1974. godine u Zagrebu. Diplomirao je na Ekonomskom fakultetu u Zagrebu, a karijeru je započeo u Plivi. U svojoj 20-godišnjoj karijeri u Plivi, Tevi i Sandozu, prošao je mnoga područja farmaceutske industrije. Poziciju glavnog izvršnog direktora u JGL-u preuzima 31. prosinca 2017., na koju dolazi s pozicije generalnog direktora Teve Rumunjska gdje je proveo uspješnu integraciju Actavisa.

Ova stranica koristi kolačiće kako bi se osiguralo bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranice. Nastavkom pregleda web-stranice slažete se s korištenjem kolačića.

Više o zaštiti privatnosti i osobnih podataka možete pročitati ovdje

Jeste li zdravstveni djelatnik?

Pristupanjem stranici preuzimate odgovornost na sve poduzete radnje i dostavljene podatke. Svaka zlouporaba ove stranice podliježe odgovornosti.