Održan humanitarni Streamatron by JGL
Kontakt

Jeste li zdravstveni djelatnik?

Kontakt

Jeste li zdravstveni djelatnik?

JGL obitelj Novosti JGL MUZEJ FARMACIJE

Održan humanitarni Streamatron by JGL

1 min čitanja Objavljeno: 16.6.2021.

Gejming zajednica udružila se na 24-satnom dobrotvornom gejming streamu zvanom „Streamatron powered by JGL” kako bi sve svoje članove, igrače videoigara i pratitelje pozvala da se donacijama uključe u akciju prikupljanja sredstava za Kolibriće

Humanitarni Streamatron u organizaciji start upa Good Game Global počeo je u utorak, 15. lipnja, i mogao se pratiti preko YouTube i Twitch kanala. Svakih sat vremena izmjenjivali su se različiti igrači, a tijekom humanitarnog streama poznati su influenceri i jutjuberi igrali igre i pozivali ljude da doniraju sredstva za udrugu roditelja vitalno ugrožene djece.

Tijekom cijelog eventa igrači su koristili Vizol S kapi, idealne kod dugotrajnog rada na računalu. Bez konzervansa, s ekonomičnim aplikatorom i jednostavne za primjenu, Vizol S kapi trenutno smanjuju simptome suhoće i iritacije oka.

Ova stranica koristi kolačiće kako bi se osiguralo bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranice. Nastavkom pregleda web-stranice slažete se s korištenjem kolačića.

Više o zaštiti privatnosti i osobnih podataka možete pročitati ovdje

Jeste li zdravstveni djelatnik?

Pristupanjem stranici preuzimate odgovornost na sve poduzete radnje i dostavljene podatke. Svaka zlouporaba ove stranice podliježe odgovornosti.