Održana akcija “JGL već 20 godina brine o vašem zdravlju”
Kontakt

Jeste li zdravstveni djelatnik?

Kontakt

Jeste li zdravstveni djelatnik?

JGL obitelj Novosti JGL MUZEJ FARMACIJE

Održana akcija “JGL već 20 godina brine o vašem zdravlju”

1 min čitanja Objavljeno: 18.6.2011.

Povodom 20. obljetnice uspješnog poslovanja i pod motom “JGL već 20 godina brine o vašem zdravlju”, JGL je na riječkom Korzu organizirao besplatne zdravstvene preglede i zabavu za mališane.

Zdravstveni pregledi obavljali su se u šatoru na Korzu, na Trgu 128. brigade HV-a , dok su se zabavne radionice za djecu Meralys i Normia održavale “preko puta”, na Trgu Republike Hrvatske.

Liječnici i drugo zdravstveno osoblje JGL-a su u razdoblju između 10 i 18 sati građanima pružili besplatne i preventivne zdravstvene preglede: mjerili su krvni tlak, razinu šećera i lipida u krvi, očni tlak nekontaktnim tonometrom, savjetovali o pravilnom disanju i pravilnoj prehrani.

Sudeći po odazivu, ali i po komentarima posjetitelja, JGL je svoj rođendan na Korzu proslavio više no uspješno te je, slavljem zdravlja i dječje radosti, sve svoje kupce podsjetio da već čitava dva desetljeća brine o njihovu zdravlju, pa i obećao da će ih i u godinama koje slijede čuvati “kao kap vode na dlanu”!

Ova stranica koristi kolačiće kako bi se osiguralo bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranice. Nastavkom pregleda web-stranice slažete se s korištenjem kolačića.

Više o zaštiti privatnosti i osobnih podataka možete pročitati ovdje

Jeste li zdravstveni djelatnik?

Pristupanjem stranici preuzimate odgovornost na sve poduzete radnje i dostavljene podatke. Svaka zlouporaba ove stranice podliježe odgovornosti.