On-line sustav za zapošljavanje predstavljen riječkim studentima
Kontakt

Jeste li zdravstveni djelatnik?

Kontakt

Jeste li zdravstveni djelatnik?

JGL obitelj Novosti JGL MUZEJ FARMACIJE

On-line sustav za zapošljavanje predstavljen riječkim studentima

1 min čitanja Objavljeno: 24.3.2012.

Čak 5.000 posjetitelja, 56 izlagača od kojih 36 poslodavaca, 16 škola/obrazovnih institucija i 7 partnera – rekordan je brojčani rezime ovogodišnjeg, četvrtog riječkog Sajma poslova što je početkom tjedna održan u zgradi Narodnog učilišta na Školjiću, i to u organizaciji Hrvatskog zavoda za zapošljavanje, Područne službe Rijeka.

Cilj ovogodišnjeg Sajma poslova bio je osigurati osobni susret poslodavaca i tražitelja zaposlenja, a ujedno predstaviti nezaposlenim i zaposlenim osobama, učenicima i studentima vodeće poslodavce te ustanove za obrazovanje naše Županije, pridonijeti boljem profesionalnom usmjeravanju i informiranju o potrebama lokalnog tržišta rada te poboljšati suradnju svih dionika (poslodavaca, javnih ustanova, škola i učilišta). Očekivano, dramatično stanje na tržištu rada ogledalo se u do sad najvećoj posjećenosti Sajma, a najviše zanimanja posjetitelja privukli su poslodavci s renomeom stabilnih, pouzdanih i uspješnih. Jedan od njih svakako je bio i JGL čiji su zaposlenici predstavili novi on-line sustav na www.jgl.hr koji omogućava direktan unos kandidata za posao u Hr.net s proširenom bazom podataka. Zainteresiranim studentima i nezaposlenim građanima PGŽ-a JGL-ovke su skrenule pozornost i na objavljivanje otvorenih natječaja, odnosno aktivnih oglasa za konkretna radna mjesta u budućnosti.

Ova stranica koristi kolačiće kako bi se osiguralo bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranice. Nastavkom pregleda web-stranice slažete se s korištenjem kolačića.

Više o zaštiti privatnosti i osobnih podataka možete pročitati ovdje

Jeste li zdravstveni djelatnik?

Pristupanjem stranici preuzimate odgovornost na sve poduzete radnje i dostavljene podatke. Svaka zlouporaba ove stranice podliježe odgovornosti.