Osječki srednjoškolci posjetili JGL
Kontakt

Jeste li zdravstveni djelatnik?

Kontakt

Jeste li zdravstveni djelatnik?

JGL obitelj Novosti JGL MUZEJ FARMACIJE

Osječki srednjoškolci posjetili JGL

1 min čitanja Objavljeno: 21.10.2011.

Uz odrađivanje prakse i pisanje maturalnih, odnosno diplomskih, radova uz mentorstvo naših zaposlenika, najčešći oblik suradnje JGL-a sa školama i fakultetima su posjete. Jedna takva organizirana je 21. listopada kada nas je na Svilnu posjetila grupa od 36 učenika iz 4. razreda Srednje medicinske škole, smjer farmaceutski tehničari, iz Osijeka.

Grupu je dovela profesorica, a ujedno i voditeljica bolničke ljekarne KBC-a Osijek, mr. Aurora Amidžić. U JGL-u učenicima se obratio Jasmin Huljaj, izvršni direktor operativnih poslova, te ih kratko usmeno proveo kroz povijest, sadašnjost i budućnost tvrtke. Zatim je održana posjeta proizvodnim pogonima uz stručno, ali zabavno te interaktivno, vodstvo voditelja Vlade Maleše i Tatjane Rajković.

Grupa je bila oduševljena onim što je vidjela i čula, a neki su učenici odmah izrazili želju biti novi djelatnici JGL-a. Profesorica Amidžić se u ime škole zahvalila JGL-u na gostoprimstvu i prenesenom znanju koje će srednjoškolcima svakako pomoći u nastavku školovanja, savladavanju mature, ali i budućoj profesionalnoj karijeri.

Ova stranica koristi kolačiće kako bi se osiguralo bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranice. Nastavkom pregleda web-stranice slažete se s korištenjem kolačića.

Više o zaštiti privatnosti i osobnih podataka možete pročitati ovdje

Jeste li zdravstveni djelatnik?

Pristupanjem stranici preuzimate odgovornost na sve poduzete radnje i dostavljene podatke. Svaka zlouporaba ove stranice podliježe odgovornosti.