Pantexol linija obogaćena Pantexol Plus kremom
Kontakt

Jeste li zdravstveni djelatnik?

Kontakt

Jeste li zdravstveni djelatnik?

JGL obitelj Novosti JGL MUZEJ FARMACIJE

Pantexol linija obogaćena Pantexol Plus kremom

1 min čitanja Objavljeno: 16.12.2010.

Zdrava koža ne samo da je lijepa nego i pravilno obavlja svoju funkciju. Funkcije oštećene kože su, pak, poremećene, uz vidljive neestetske ili čak bolne promjene. Pantexol linija proizvoda namijenjena je njezi, zaštiti i obnavljanju suhe, osjetljive i oštećene kože, a nalazi se u obliku losiona, masti i kreme, a od sada i Pantexol Plus kreme.

Pantexol Plus krema (25 g) djeluje kao antiseptik i sadrži 5% dekspantenola i klorheksidin diglukonat koji djeluje na većinu gram-pozitivnih bakterija te pomaže u sprječavanju površinskih infekcija na koži. Koristi se u njezi različitih površinskih rana i povreda kojima prijeti razvoj infekcije kao što su ogrebotine, manje opekline, puknuća i oštećenja kože te nakon manjih operativnih zahvata.

Jednostavna je i praktična za korištenje, ne lijepi i ne peče. Pantexol Plus krema nanosi se u tankom sloju na prethodno očišćenu kožu 1 – 2 puta dnevno.

Ova stranica koristi kolačiće kako bi se osiguralo bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranice. Nastavkom pregleda web-stranice slažete se s korištenjem kolačića.

Više o zaštiti privatnosti i osobnih podataka možete pročitati ovdje

Jeste li zdravstveni djelatnik?

Pristupanjem stranici preuzimate odgovornost na sve poduzete radnje i dostavljene podatke. Svaka zlouporaba ove stranice podliježe odgovornosti.