Pohvala Gradu Rijeci i JGL-u za akciju obnove mora ekokuglama
Kontakt

Jeste li zdravstveni djelatnik?

Kontakt

Jeste li zdravstveni djelatnik?

JGL obitelj Novosti JGL MUZEJ FARMACIJE

Pohvala Gradu Rijeci i JGL-u za akciju obnove mora ekokuglama

1 min čitanja Objavljeno: 08.12.2014.

Na godišnjem Savjetovanju akcije “Gradovi i općine – prijatelji djece” Grad Rijeka dobio je Pohvalu za JGL-ovu ekološku akciju podizanja razine svijesti kod djece i šire javnosti o važnosti čuvanja čistoće mora, jedinstvenog i neprocjenjivo vrijednog prirodnog resursa.

Povodom sto milijuntoga proizvodnog jubileja Aqua Marisa tijekom svibnja 2014. pokrenuta jeakcija obnove mora ekokuglama na temelju japanske EM-tehnologije. Ekokugle fermentiranjem razgrađuju morski mulji ostale uzročnike neugodnih mirisa obnavljajući kvalitetu morskog dna. Efektivni mikroorganizmi sposobni su prirodnim biokemijskim procesima pretvoriti štetne tvari u zdrave i korisne na isti način kako to priroda radi milijunima godina.

U ovu originalnu ekološku akciju uključili su se riječki osnovnoškolci, učenici Pomorske škole Bakar te brojni građani Rijeke  kako bi sudjelovali u rješavanju problema poboljšanja kvalitete mora.

Jadransko more jedno je od najčišćih mora svijeta, a kako bi takvo i ostalo potreban je stalni i udruženi angažman svih nas koji uz njega i od njega živimo.

Ova stranica koristi kolačiće kako bi se osiguralo bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranice. Nastavkom pregleda web-stranice slažete se s korištenjem kolačića.

Više o zaštiti privatnosti i osobnih podataka možete pročitati ovdje

Jeste li zdravstveni djelatnik?

Pristupanjem stranici preuzimate odgovornost na sve poduzete radnje i dostavljene podatke. Svaka zlouporaba ove stranice podliježe odgovornosti.