Predstavljanje Lactogyna medijima
Kontakt

Jeste li zdravstveni djelatnik?

Kontakt

Jeste li zdravstveni djelatnik?

JGL obitelj Novosti JGL MUZEJ FARMACIJE

Predstavljanje Lactogyna medijima

1 min čitanja Objavljeno: 16.11.2006.

U zagrebačkom klubu Škola, medijima je predstavljen Lactogyn, novi probiokulturni koncept u svijetu.

Lactogyn, prvi znanstveno dokazani oralni probiotik za zaštitu zdravlja vaginalne flore, rezultat je više od 20 godina istraživanja kanadskih znanstvenika, dr. sc. Gregora Reida i dr. sc. Andrew Brucea.
Sadrži dva patentirana probiokulturna soja (tzv. dobre bakterije), Lactobacillus rhamnosus GR-1 i Lactobacillus reuteri RC-14, koji pomažu obnovu ženine vaginalne mikroflore i stoga na prirodan način štite ženu od razvoja upala.

Ubrzani ritam života, stres, oslabljeni imunitet i česte promjene partnera, utječu na ravnotežu vaginalne mikroflore. Poznato je također da mnoge žene nakon uzimanja antibiotika osjete probleme u intimnom području.

“Čovjek s bakterijama živi u simbiozi i ne može preživjeti bez njih” – istaknuo je prof. dr. sc. Vladimir Mrša, dekan Prehrambeno-biotehnološkog fakulteta u kratkom izlaganju o biotehnologiji i probiokulturama.

Na samu učestalost problema urogenitalnih infekcija i kliničku opravdanost primjene Lactogyna osvrnuo se Goran Vujić, dr. med., specijalist ginekologije i porodništva.

“Lactogyn je jedno od rijetkih pomoćnih ljekovitih sredstava, poglavito među probiokulturama, koji je proizveden kroz procese  najmodernije tehnologije, istinskim dugogodišnjim znanstvenim pristupom implementiranim i dokazanim u kliničkoj medicini” – zaključio je dr. Vujić u svojem izlaganju.

Jednostavnost primjene, neškodljivost i sigurnost Lactogyna osiguravaju ženama preuzimanje kontrole nad svojim intimnim zdravljem.

Više informacija na www.lactogyn.com

 

Ova stranica koristi kolačiće kako bi se osiguralo bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranice. Nastavkom pregleda web-stranice slažete se s korištenjem kolačića.

Više o zaštiti privatnosti i osobnih podataka možete pročitati ovdje

Jeste li zdravstveni djelatnik?

Pristupanjem stranici preuzimate odgovornost na sve poduzete radnje i dostavljene podatke. Svaka zlouporaba ove stranice podliježe odgovornosti.