ORS NORMIA® vrećice – jedinstvena kombinacija rehidracijske soli i probiotika
Kontakt

Jeste li zdravstveni djelatnik?

Kontakt

Jeste li zdravstveni djelatnik?

JGL obitelj Novosti JGL MUZEJ FARMACIJE

ORS NORMIA® vrećice – jedinstvena kombinacija rehidracijske soli i probiotika

1 min čitanja Objavljeno: 03.4.2012.

Linija JGL probiotika postaje sve bogatija novim proizvodima. Nakon novih Lactogyna, veseli nas što predstavljamo i ORS NORMIU – vrećice s jedinstvenom kombinacijom rehidracijske soli i probiotika u jednom pakiranju koje su namijenjene nadoknadi elektrolita, rehidraciji i obnovi crijevne mikroflore kod proljeva. Time je pružena mogućnost jednostavnije i sveobuhvatnije borbe protiv proljeva i dehidracije već od dojenačke dobi.

Proljev je jedno od najčešćih oboljenja u dojenčadi i djece, prati ga poremećaj crijevne mikroflore, a vrlo često i dehidracija tj. pojačani gubitak vode i elektrolita. Dehidracija je iznimno opasna u male djece i zato je važno brzo nadoknaditi vodu i elektrolite i istovremeno obnoviti crijevnu mikrofloru. Utoliko su važniji višestruki pozitivni učinci koje pružaju ORS NORMIA vrećice: optimalno nadoknađena voda i elektroliti, kao i brza obnova crijevne mikroflore rezultirat će kraćim trajanjem i manjim brojem proljeva te bržim oporavkom probavnog sustava i cijelog organizma.

Ova stranica koristi kolačiće kako bi se osiguralo bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranice. Nastavkom pregleda web-stranice slažete se s korištenjem kolačića.

Više o zaštiti privatnosti i osobnih podataka možete pročitati ovdje

Jeste li zdravstveni djelatnik?

Pristupanjem stranici preuzimate odgovornost na sve poduzete radnje i dostavljene podatke. Svaka zlouporaba ove stranice podliježe odgovornosti.