Tri nova Aqua Maris proizvoda za sve potrebe potrošača

Aqua Maris linija hrvatskog brenda obogaćena je s tri nova proizvoda - sprej za nos namijenjen bebama od 50 ml te sprej za nos za odrasle od 50 ml i 100 ml. Sprejevi koriste naprednu tehnologiju "bag-on-valve" što štiti tekućinu od dodira s vanjskim elementima. Dodatno, kao potisni plin koristi se dušik, koji čini 80 posto atmosfere i čini ove proizvode ekološki prihvatljivim. Sprejevi su namijenjeni ispiranju nosa dok se za svakodnevno ovlaživanje nosa preporuča Aqua Maris sprej od 30 ml s dozirnom pumpicom i nježnim raspršenjem.

Aqua Maris je internacionalni brend koji je lansiran u drugoj polovici 1999. godine, danas prisutan u preko 30 zemalja na tri kontinenta. Brend počiva na temeljima stručnih znanja iz područja farmacije, kojemu liječnici, ljekarnici i korisnici mogu vjerovati.

Ljekovita svojstva preparata Aqua Maris zasnivaju se na korištenju prirodnih osobina morske vode Jadrana. Bogatstvo soli i mikroelemenata sadržanih u moru, u koncentracijama koje su prirodno uravnotežene i slične sastavu tjelesnih tekućina, iskazuje se kroz antiseptičko i  regenerativno djelovanje na sluznicu gornjih dišnih puteva. Sastav morske vode vrlo je složen, istraživanja su otkrila oko 80 različitih mikrolemenata u moru, te ga je kao takvog nemoguće oponašati na umjetan način.

Budući da se proizvodi Aqua Maris unose u ljudsko tijelo - uključujući dojenčad i djecu - čistoća i blagost proizvoda su ključni. Naši proizvodi, koji se temelje na pročišćenoj morskoj vodi iz Jadrana, ne sadrže konzervanse i aditive, a proizvode se sukladno farmaceutskim standardima sterilnosti, u skladu s najboljom europskom praksom.

Proizvodi u liniji Aqua Maris dolaze u oblicima koji su jednostavni i sigurni za svakodnevnu uporabu - sprej za nos, sprej za grlo, sprej za uho te mast za primjenu na osjetljivu kožu nosa. Za zdravo disanje beba i djece tu su kapi i sprej za nos. Proizvodi su osmišljeni tako da predstavljaju sastavni dio modernog i zdravog načina života, a njihova se učinkovitost redovito provjerava u kliničkim studijama.

JGL je hrvatska farmaceutska tvrtka iz Rijeke, sa širokom paletom generičkih lijekova i posebnim usmjerenjem na oftalmološke preparate te preparate na osnovi morske vode. Njen najjači izvozni brend, Aqua Maris, prisutan je već u 30 zemalja svijeta, čime je JGL ušao među tri najjača svjetska proizvođača preparata morske vode. Početkom godine JGL je lansirao Meralys, inovativni sprej za nos koji sinergijom mora i lijeka odčepljuje brzo, a učinak traje do deset sati.

Novi proizvodi dostupni su bez recepta u ljekarnama diljem Hrvatske