Tri nova Aqua Maris proizvoda za sve potrebe potrošača
Kontakt

Jeste li zdravstveni djelatnik?

Kontakt

Jeste li zdravstveni djelatnik?

JGL obitelj Novosti JGL MUZEJ FARMACIJE

Tri nova Aqua Maris proizvoda za sve potrebe potrošača

2 min čitanja Objavljeno: 15.6.2011.

Aqua Maris linija hrvatskog brenda obogaćena je s tri nova proizvoda – sprej za nos namijenjen bebama od 50 ml te sprej za nos za odrasle od 50 ml i 100 ml. Sprejevi koriste naprednu tehnologiju “bag-on-valve” što štiti tekućinu od dodira s vanjskim elementima. Dodatno, kao potisni plin koristi se dušik, koji čini 80 posto atmosfere i čini ove proizvode ekološki prihvatljivim. Sprejevi su namijenjeni ispiranju nosa dok se za svakodnevno ovlaživanje nosa preporuča Aqua Maris sprej od 30 ml s dozirnom pumpicom i nježnim raspršenjem.

Aqua Maris je internacionalni brend koji je lansiran u drugoj polovici 1999. godine, danas prisutan u preko 30 zemalja na tri kontinenta. Brend počiva na temeljima stručnih znanja iz područja farmacije, kojemu liječnici, ljekarnici i korisnici mogu vjerovati.

Ljekovita svojstva preparata Aqua Maris zasnivaju se na korištenju prirodnih osobina morske vode Jadrana. Bogatstvo soli i mikroelemenata sadržanih u moru, u koncentracijama koje su prirodno uravnotežene i slične sastavu tjelesnih tekućina, iskazuje se kroz antiseptičko i  regenerativno djelovanje na sluznicu gornjih dišnih puteva. Sastav morske vode vrlo je složen, istraživanja su otkrila oko 80 različitih mikrolemenata u moru, te ga je kao takvog nemoguće oponašati na umjetan način.

Budući da se proizvodi Aqua Maris unose u ljudsko tijelo – uključujući dojenčad i djecu – čistoća i blagost proizvoda su ključni. Naši proizvodi, koji se temelje na pročišćenoj morskoj vodi iz Jadrana, ne sadrže konzervanse i aditive, a proizvode se sukladno farmaceutskim standardima sterilnosti, u skladu s najboljom europskom praksom.

Proizvodi u liniji Aqua Maris dolaze u oblicima koji su jednostavni i sigurni za svakodnevnu uporabu – sprej za nos, sprej za grlo, sprej za uho te mast za primjenu na osjetljivu kožu nosa. Za zdravo disanje beba i djece tu su kapi i sprej za nos. Proizvodi su osmišljeni tako da predstavljaju sastavni dio modernog i zdravog načina života, a njihova se učinkovitost redovito provjerava u kliničkim studijama.

JGL je hrvatska farmaceutska tvrtka iz Rijeke, sa širokom paletom generičkih lijekova i posebnim usmjerenjem na oftalmološke preparate te preparate na osnovi morske vode. Njen najjači izvozni brend, Aqua Maris, prisutan je već u 30 zemalja svijeta, čime je JGL ušao među tri najjača svjetska proizvođača preparata morske vode. Početkom godine JGL je lansirao Meralys, inovativni sprej za nos koji sinergijom mora i lijeka odčepljuje brzo, a učinak traje do deset sati.

Novi proizvodi dostupni su bez recepta u ljekarnama diljem Hrvatske

Ova stranica koristi kolačiće kako bi se osiguralo bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranice. Nastavkom pregleda web-stranice slažete se s korištenjem kolačića.

Više o zaštiti privatnosti i osobnih podataka možete pročitati ovdje

Jeste li zdravstveni djelatnik?

Pristupanjem stranici preuzimate odgovornost na sve poduzete radnje i dostavljene podatke. Svaka zlouporaba ove stranice podliježe odgovornosti.