Priznanje JGL-u za izvrsnost u izazovima
Kontakt

Jeste li zdravstveni djelatnik?

Kontakt

Jeste li zdravstveni djelatnik?

JGL obitelj Novosti JGL MUZEJ FARMACIJE

Priznanje JGL-u za izvrsnost u izazovima

1 min čitanja Objavljeno: 14.7.2020.

S ciljem procjene dobrih praksi u razdoblju izazova uzrokovanima krizom uslijed koronavirusa, njihove usporedbe s najboljim svjetskim praksama te promicanja i dijeljenja s drugim organizacijama na tržištu, u JGL-u smo, kao aktualni nositelj certifikata Poslodavac Partner, sudjelovali u projektu „Izvrsnost u izazovima“ partnera Selectio d.o.o. Kroz projekt se prepoznaju organizacije koje su razvile kvalitetne prakse menadžmenta u nepredvidljivim okolnostima kako bi osigurale dobrobit svojih zaposlenika.

Cilj projekta jest nagraditi poslodavce koji su tijekom izazovnih vremena koristili najbolje svjetske prakse te demonstrirali aktivnosti i inicijative pokrenute u kriznom razdoblju pandemije bolesti COVID-19.

Veseli nas izvijestiti kako smo prema metodologiji procjene pohvaljeni po svim zadanim područjima:

  • agilno upravljanje ljudskim resursima,
  • strateško planiranje i organizacija rada,
  • krizna komunikacija,
  • fizičko zdravlje i sigurnost zaposlenika,
  • osnaživanje i dobrobit zaposlenika,
  • vodstvo u vrijeme krize te
  • tehnološka i digitalna spremnost.

U JGL-ovim praksama posebno je istaknut dio „Zdravlje i sigurnost“ unutar kojega je zaposlenicima pravovremeno omogućen rad od kuće uz potrebnu opremu za rad i digitalne alate, a rad na proizvodnoj lokaciji proveden je uz sve potrebne zaštitne mjere i opremu. U sklopu dijela „Komunikacije“ pohvaljena je transparentna i pravovremena komunikacija Kriznog stožera JGL-a s fokusom na povjerenje, sigurnost i solidarnost. Također, u dijelovima „Prednosti / Dobrobiti i osnaživanja“ posebno je naglašeno kako se plaće i beneficije zaposlenika nisu smanjivale, dapače, nastavljeno je s nagrađivanjem i isplatama bonusa, uvođenjem pristupa pogodnostima „Cafeteria”, edukacijama i ostalim kvalitetnim praksama.

„U JGL-u ste, kroz aktivnosti i demonstriranu solidarnost prema zaposlenicima i široj zajednici, pokazali da istinski živite svoju vršnu strategiju upravljanja ljudskim resursima, što je rezultiralo i izrazitim povećanjem angažiranosti zaposlenika za vrijeme krize. Izvrsnost u izazovima, uz status Poslodavca Partnera, potvrđuje da su aktivnosti JGL-a i u vrijeme krize bile usklađene s definiranim vrijednostima, misijom i vizijom“, izvijestili su nakon evaluacije iz tvrtke Selectio.

Ova stranica koristi kolačiće kako bi se osiguralo bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranice. Nastavkom pregleda web-stranice slažete se s korištenjem kolačića.

Više o zaštiti privatnosti i osobnih podataka možete pročitati ovdje

Jeste li zdravstveni djelatnik?

Pristupanjem stranici preuzimate odgovornost na sve poduzete radnje i dostavljene podatke. Svaka zlouporaba ove stranice podliježe odgovornosti.