AHCC® FD – Standard (ekstrakt micelija gljiva shiitake) + BB12®
gastroenterologija
21 vrećica
Alfabiotik je dodatak prehrani iznimne kvalitete proizveden od visokopročišćenog alfa glukana iz Shiitake gljiva i bakterijske kulture BB-12.
Preporučene dnevne doze ne smiju se prekoračiti. Dodatak prehrani nije nadomjestak ili zamjena uravnoteženoj prehrani. Čuvati od dohvata male djece. Prekomjerna konzumacija može imati laksativni učinak.
Manitol, fruktooligosaharidi, AHCC®* FD - Standard (ekstrakt micelija gljiva Lentinula edodes (Shiitake), dekstrin, alfa-ciklodekstrin), tvar protiv zgrudnjavanja: silicijev dioksid, bakterijska kultura Bifidobacterium,
BB-12®, aroma.
Sadržaj vrećice otopiti u tekućini (dovoljna je jedna žlica tekućine) ili dodati u malu količinu hrane sobne temperature. U slučaju terapije antibiotikom, ALFABIOTIK® i antibiotik popiti u razmaku od najmanje dva sata. Preporučuje se jedna do tri vrećice dnevno pola sata prije jela.
Čuvati pri temperaturi od 10°C do 25°C.

Moje zdravlje

Pad imuniteta

Pad imuniteta

Imunitet možemo jačati poticanjem obrambenih mehanizma djeteta zdravim životnim navikama te direktnim djelovanjem, poglavito kroz modulaciju i jačanje prve linije obrane, prirođenog imuniteta.

Saznaj više
Korištenje antibiotika

Korištenje antibiotika

Antibiotici se primjenjuju više od 70 godina i upotrebljavaju se za liječenje bakterijskih infekcija. Bakterijske infekcije jedne su od najčešćih bolesti s incidencijom koja se kreće od oko 30 posto – procjenjuje se da u Hrvatskoj 100.000 ljudi dnevno uzima antibiotik.

Saznaj više

Iz JGL Obitelji

Vrijeme čitanja: 3 min

Jakim imunitetom protiv školskih bolesti – važnost crijevne mikroflore

Pročitaj više
Vrijeme čitanja: 2 min

Evo zašto je plivanje najbolja aktivnost i zimi

Pročitaj više
Vrijeme čitanja: 2 min

Pet savjeta za poboljšanje imuniteta školaraca

Pročitaj više

JGL Family
Saznaj više na jglobitelj.hr

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potražite u našoj Zaštiti privatnosti i osobnih podataka.

  • Nužni kolačići omogućuju osnovne funkcionalnosti. Bez ovih kolačića, web-stranica ne može pravilno funkcionirati, a isključiti ih možete mijenjanjem postavki u svome web-pregledniku.

Jeste li zdravstveni djelatnik?

Da bi prilagodili rezultate pretrage, molimo odgovorite jeste li zdravstveni djelatnik?

Pristupanjem stranici preuzimate odgovornost na sve poduzete radnje i dostavljene podatke. Svaka zlouporaba ove stranice podliježe odgovornosti.