Kontakt

Jeste li zdravstveni djelatnik?

Kontakt

Jeste li zdravstveni djelatnik?

Prohodan nos omogućava olakšano disanje, a ujedno sprječava mogući razvoj upale sinusa i uha, na što su posebno osjetljiva djeca. Meralys kombinira pouzdan lijek, ksilometazolin, s ljekovitošću morske vode i ima patentiranu pumpicu s anatomskim aplikatorom koji optimalno raspršuje kapljice.

Meralys ne sadrži konzervans, što ga čini još nježnijim za osjetljiv nos i plod je hrvatskoga znanja.

Proizvodi

MERALYS 0,5 mg / ml sprej za nos
Pred vama su mirni dani i noći jer vaše dijete neće biti uznemireno. Zahvaljujući Meralysu koji simptome otklanja snažno i pouzdano, dijete će ponovno disati s lakoćom. Ksilometazolin smanjuje natečenost sluznice, dok morska voda opskrbljuje sluznicu oligoelementima i regenerira njezine prirodne mehanizme čišćenja. Proizvod je bez konzervansa za povećanu sigurnost upotrebe.
Uputa o lijeku Sažetak opisa svojstava lijeka
MERALYS 1 mg / ml sprej za nos
Ksilometazolin smanjuje natečenost sluznice, dok morska voda iz Jadrana opskrbljuje sluznicu mikroelementima i smanjuje suhoću nosa. Zajedno učinkovito odčepljuju nos i omogućavaju normalno disanje. Proizvod je bez konzervansa za povećanu sigurnost upotrebe.
Uputa o lijeku Sažetak opisa svojstava lijeka

Jeste li zdravstveni djelatnik?

Pristupanjem stranici preuzimate odgovornost na sve poduzete radnje i dostavljene podatke. Svaka zlouporaba ove stranice podliježe odgovornosti.