Meralys HA
Kontakt

Jeste li zdravstveni djelatnik?

Kontakt

Jeste li zdravstveni djelatnik?

JGL obitelj Novosti JGL MUZEJ FARMACIJE
Nos Naša rješenja

Meralys HA

Meralys HA inovativno je i superiorno rješenje beskompromisne kvalitete i učinkovitosti u borbi s bolestima gornjeg dišnog sustava!

Koristi se u simptomatskom liječenju kongestije nosne sluznice uzrokovane sinusitisom i rinitisom, spada u kategoriju bezreceptnog lijeka, a dolazi u sinergiji s dvjema pomoćnim supstancijama: morskom vodom koja smanjuje suhoću sluznice i hijaluronskom kiselinom koja dodatno vlaži i štiti sluznicu. Treća komponenta provjeren je i učinkovit dekongestiv ksilometazolin koji smanjuje oticanje sluznice, susjednih dijelova ždrijela, olakšava disanje i pospješuje izlučivanje sekreta.

Proizvodi

Sprej za nos Meralys jedini je proizvod s „konceptom 3 u 1”, predstavlja novi oblik rinološke terapije i apsolutni je novitet na tržištu. Namijenjen je djeci od 2 do 12 godina. Proizvod je bez konzervansa za povećanu sigurnost upotrebe.
Uputa Sažetak opisa svojstava lijeka
Sprej za nos Meralys jedini je proizvod s „konceptom 3 u 1”, predstavlja novi oblik rinološke terapije i apsolutni je novitet na tržištu. Namijenjen je djeci starijoj od 12 godina i odraslima. Proizvod je bez konzervansa za povećanu sigurnost upotrebe.
Uputa Sažetak opisa svojstava lijeka

Ova stranica koristi kolačiće kako bi se osiguralo bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranice. Nastavkom pregleda web-stranice slažete se s korištenjem kolačića.

Više o zaštiti privatnosti i osobnih podataka možete pročitati ovdje

Jeste li zdravstveni djelatnik?

Pristupanjem stranici preuzimate odgovornost na sve poduzete radnje i dostavljene podatke. Svaka zlouporaba ove stranice podliježe odgovornosti.