Kontakt

Jeste li zdravstveni djelatnik?

Kontakt

Jeste li zdravstveni djelatnik?

Nos Naša rješenja

Meralys HA

Meralys HA inovativno je i superiorno rješenje beskompromisne kvalitete i učinkovitosti u borbi s bolestima gornjeg dišnog sustava!

Koristi se u simptomatskom liječenju kongestije nosne sluznice uzrokovane sinusitisom i rinitisom, spada u kategoriju bezreceptnog lijeka, a dolazi u sinergiji s dvjema pomoćnim supstancijama: morskom vodom koja smanjuje suhoću sluznice i hijaluronskom kiselinom koja dodatno vlaži i štiti sluznicu. Treća komponenta provjeren je i učinkovit dekongestiv ksilometazolin koji smanjuje oticanje sluznice, susjednih dijelova ždrijela, olakšava disanje i pospješuje izlučivanje sekreta.

Proizvodi

MERALYS HA 0,5 mg / ml sprej za nos
Sprej za nos Meralys jedini je proizvod s „konceptom 3 u 1”, predstavlja novi oblik rinološke terapije i apsolutni je novitet na tržištu. Namijenjen je djeci od 2 do 12 godina. Proizvod je bez konzervansa za povećanu sigurnost upotrebe.
Uputa o lijeku Sažetak opisa svojstava lijeka
MERALYS HA 1 mg / ml sprej za nos
Sprej za nos Meralys jedini je proizvod s „konceptom 3 u 1”, predstavlja novi oblik rinološke terapije i apsolutni je novitet na tržištu. Namijenjen je djeci starijoj od 12 godina i odraslima. Proizvod je bez konzervansa za povećanu sigurnost upotrebe.
Uputa o lijeku Sažetak opisa svojstava lijeka

Jeste li zdravstveni djelatnik?

Pristupanjem stranici preuzimate odgovornost na sve poduzete radnje i dostavljene podatke. Svaka zlouporaba ove stranice podliježe odgovornosti.