Prolax, čepići za odrasle

Izazivaju pražnjenje crijeva u bolesnika koji imaju zatvor stolice.

Prolax, čepići za odrasle
glicerol
gastroenterologija
2 stripa s po 5 čepića za odrasle, u kutiji.
Prolax čepići sadrže glicerol koji se koristi kao sredstvo za izazivanje pražnjenja crijeva (laksativ) u bolesnika koji imaju zatvor stolice. Prolax čepići koriste se kod povremene odsutnosti spontane stolice (opstipacija) ili neredovite, tvrde, oskudne i suhe stolice, uz otežano pražnjenje crijeva i osjećaj nepotpunog pražnjenja (konstipacija). Koriste se i u stanjima kada nije moguće primijeniti laksativ kroz usta.
Ne preporučuje se primjena u kontinuitetu duljem od tjedan dana.
Glicerol, natrijev stearat; natrijev karbonat, bezvodni.
Ovaj lijek nije namijenjen za primjenu kroz usta. Ovaj lijek smije se primjenjivati samo rektalno, odnosno uvođenjem u završno debelo crijevo. Čepić treba navlažiti vodom i uvesti u debelo crijevo. Djelovanje čepića možete očekivati nakon 15-30 minuta.

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potražite u našoj Zaštiti privatnosti i osobnih podataka.

  • Nužni kolačići omogućuju osnovne funkcionalnosti. Bez ovih kolačića, web-stranica ne može pravilno funkcionirati, a isključiti ih možete mijenjanjem postavki u svome web-pregledniku.

Jeste li zdravstveni djelatnik?

Da bi prilagodili rezultate pretrage, molimo odgovorite jeste li zdravstveni djelatnik?

Pristupanjem stranici preuzimate odgovornost na sve poduzete radnje i dostavljene podatke. Svaka zlouporaba ove stranice podliježe odgovornosti.