anastrozolum
onkologija
28 tableta x 1 mg
Koristi se za liječenje raka dojke kod žena.
Anastrozol se ne smije primjenjivati u žena u premenopauzi.

S obzirom na to da anastrozol snižava razinu cirkulirajućeg estrogena, on može uzrokovati smanjivanje mineralne gustoće kostiju, što za posljedicu može imati povećanje rizika od prijeloma. U žena s osteoporozom ili rizikom od osteoporoze potrebno je na početku liječenja i u redovitim intervalima mjeriti gustoću kostiju.
Laktoza hidrat, kukuruzni škrob, povidon (PVP-K-30), celuloza, mikroskristalična, natrijev škroboglikolat, vrst A, silicijev dioksid, koloidni, bezvodni magnezijev stearat, talk, hipromeloza, makrogol, titanijev dioksid (E171), talk.
Anastrozol se uzima kroz usta po preporuci liječnika.

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potražite u našoj Zaštiti privatnosti i osobnih podataka.

  • Nužni kolačići omogućuju osnovne funkcionalnosti. Bez ovih kolačića, web-stranica ne može pravilno funkcionirati, a isključiti ih možete mijenjanjem postavki u svome web-pregledniku.

Jeste li zdravstveni djelatnik?

Da bi prilagodili rezultate pretrage, molimo odgovorite jeste li zdravstveni djelatnik?

Pristupanjem stranici preuzimate odgovornost na sve poduzete radnje i dostavljene podatke. Svaka zlouporaba ove stranice podliježe odgovornosti.