brimonidintartarat
oftalmologija
Bistra, žućkasto-zelena otopina u plastičnoj bočici s umetkom za kapanje i plastičnim zatvaračem, s 5 ml otopine, u kutiji.
Bimanox kapi za oko koriste se za snižavanje povišenog očnog tlaka u liječenju glaukoma otvorenog kuta ili očne hipertenzije. Djeluje tako da snižava tlak u očnoj jabučici smanjenjem stvaranja i povećanjem otjecanja očne vodice.
Obratite se Vašem liječniku ili ljekarniku prije nego primijenite Bimanox:

- ako bolujete ili ste bolovali od depresije, smanjenih mentalnih sposobnosti ili smanjenog dotoka krvi u mozak, srčanih problema, smetnji dotoka krvi u rukama ili nogama ili poremećaja krvnog tlaka,
- ako imate ili ste imali problema s bubrezima i jetrom,
- ako lijek trebate dati djetetu u dobi od 2 do 12 godina starosti jer se ovaj lijek ne preporučuje za liječenje djece te dobne skupine.
Brimonidintartarat, benzalkonijev klorid, natrijev klorid, poli(vinilni alkohol).
Uvijek primijenite ovaj lijek točno onako kako Vam je rekao Vaš liječnik ili ljekarnik te u skladu s priloženom uputom o korištenju lijeka.

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potražite u našoj Zaštiti privatnosti i osobnih podataka.

  • Nužni kolačići omogućuju osnovne funkcionalnosti. Bez ovih kolačića, web-stranica ne može pravilno funkcionirati, a isključiti ih možete mijenjanjem postavki u svome web-pregledniku.

Jeste li zdravstveni djelatnik?

Da bi prilagodili rezultate pretrage, molimo odgovorite jeste li zdravstveni djelatnik?

Pristupanjem stranici preuzimate odgovornost na sve poduzete radnje i dostavljene podatke. Svaka zlouporaba ove stranice podliježe odgovornosti.