lidokainklorid
dermatici
25 g gela u aluminijskoj tubi s plastičnim zatvaračem, u kutiji koja je na oba kraja zaštićena sigurnosnom naljepnicom.
Lidokain klorid lokalni je anestetik iz grupe amidnih spojeva. Primjenjuje se za lokalnu anesteziju u slučaju kateterizacije uretre, cistoskopije, endoskopije probavnoga sustava.
Sadržaj tube je sterilan. Ako na kutiji ima znakova oštećenja ili neovlaštenog otvaranja, proizvod se ne smije koristiti. Sterilnost se može jamčiti samo ako su sigurnosne naljepnice na krajevima kutije netaknute. Dolokain gel namijenjen je samo za jednokratnu uporabu. Preostalu količinu gela potrebno je baciti.
Lidokainklorid, propilenglikol; kalijev dihidrogenfosfat; dinatrijev fosfat, dihidrat; natrijev klorid; hidroksietilceluloza; voda pročišćena.
Uvijek primijenite ovaj lijek točno onako kako Vam je rekao Vaš liječnik ili ljekarnik te u skladu s priloženom uputom o korištenju lijeka.

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potražite u našoj Zaštiti privatnosti i osobnih podataka.

  • Nužni kolačići omogućuju osnovne funkcionalnosti. Bez ovih kolačića, web-stranica ne može pravilno funkcionirati, a isključiti ih možete mijenjanjem postavki u svome web-pregledniku.

Jeste li zdravstveni djelatnik?

Da bi prilagodili rezultate pretrage, molimo odgovorite jeste li zdravstveni djelatnik?

Pristupanjem stranici preuzimate odgovornost na sve poduzete radnje i dostavljene podatke. Svaka zlouporaba ove stranice podliježe odgovornosti.