desloratadin
respiratorni sustav
60 ili 120 ml otopine u smeđoj staklenoj bočici sa sigurnosnim zatvaračem.
ESCONTRAL oralna otopina pomaže u kontroli alergijske reakcije i njezinih simptoma. Ublažava simptome alergijskog rinitisa (na primjer, kod peludne groznice i alergije na grinje) kao što su kihanje, curenje nosa, svrbež nosa ili nepca te svrbež, crvenilo i suzenje očiju. Također se koristi za ublažavanje simptoma povezanih s urtikarijom (promjene na koži uslijed alergije), kao što su svrbež i koprivnjača. Simptomi su ublaženi tijekom čitavog dana, što pomaže u nastavku normalnog života
Nemojte uzimati ESCONTRAL oralnu otopinu ako ste alergični na desloratadin, na bilo koji od ostalih sastojaka lijeka ili na loratadin.
Desloratadin, propilenglikol; citratna kiselina, bezvodna; natrijev citrat; voda, pročišćena; sukraloza (E955); sorbitol, tekući, nekristalizirajući; hipromeloza; aroma tutti frutti, tekuća.
Uvijek primijenite ovaj lijek točno onako kako Vam je rekao Vaš liječnik ili ljekarnik te u skladu s priloženom uputom o korištenju lijeka.

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potražite u našoj Zaštiti privatnosti i osobnih podataka.

  • Nužni kolačići omogućuju osnovne funkcionalnosti. Bez ovih kolačića, web-stranica ne može pravilno funkcionirati, a isključiti ih možete mijenjanjem postavki u svome web-pregledniku.

Jeste li zdravstveni djelatnik?

Da bi prilagodili rezultate pretrage, molimo odgovorite jeste li zdravstveni djelatnik?

Pristupanjem stranici preuzimate odgovornost na sve poduzete radnje i dostavljene podatke. Svaka zlouporaba ove stranice podliježe odgovornosti.