letrozol
citostatici
30 filmom obloženih tableta u PVC/PVDC//Al blisteru, u kutiji.
Letrozol pripada skupini lijekova koji se nazivaju inhibitorima aromataze. Letrozol JGL tablete su hormonski (ili "endokrini") lijek za liječenje raka dojke u žena u postmenopauzi. Letrozol JGL tablete se koriste za liječenje hormonski ovisnog raka dojke u žena nakon menopauze, odnosno nakon prestanka menstruacija.

Letrozol JGL tablete koriste se za sprječavanje ponovne pojave raka dojke. Mogu se koristiti kao prva linija liječenja nakon operacije dojke ili kao nastavak liječenja nakon petogodišnje primjene tamoksifena. Letrozol JGL tablete također se koriste u sprječavanju širenja tumora dojke u ostale dijelove tijela u bolesnica s uznapredovalim rakom dojke. Letrozol JGL tablete mogu se koristiti i kao prva linija liječenja prije operacije raka dojke, u slučaju da hitna operacija nije primjerena.
Prije primjene Letrozol JGL tableta obavijestite svog liječnika o svim zdravstvenim problemima koje imate ili ste prije imali, kao i o svim alergijama, Vaš će liječnik to uzeti u obzir tijekom Vašeg liječenja Letrozol JGL tabletama.
Letrozol, celuloza, mikrokristalična; silicijev dioksid, koloidni, bezvodni; natrijev škroboglikolat, vrst A; magnezijev stearat, polivinilni alkohol; polietilenglikol; talk; titanijev dioksid (E171); željezov oksid, žuti (E172); Sunset Yellow FCF (E110).
Uvijek primijenite ovaj lijek točno onako kako Vam je rekao Vaš liječnik ili ljekarnik te u skladu s priloženom uputom o korištenju lijeka.

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potražite u našoj Zaštiti privatnosti i osobnih podataka.

  • Nužni kolačići omogućuju osnovne funkcionalnosti. Bez ovih kolačića, web-stranica ne može pravilno funkcionirati, a isključiti ih možete mijenjanjem postavki u svome web-pregledniku.

Jeste li zdravstveni djelatnik?

Da bi prilagodili rezultate pretrage, molimo odgovorite jeste li zdravstveni djelatnik?

Pristupanjem stranici preuzimate odgovornost na sve poduzete radnje i dostavljene podatke. Svaka zlouporaba ove stranice podliježe odgovornosti.