klopidogrel
učinak na krv
28 filmom obloženih tableta u OPA/Al/PVC//Al blisteru, u kutiji.
Pigrel sadrži klopidogrel kao djelatnu tvar i pripada skupini lijekova koji se nazivaju antitrombocitni lijekovi. Pigrel uzimaju odrasli za sprječavanje stvaranja krvnih ugrušaka (tromba) u otvrdnutim krvnim žilama (arterijama).
Obavijestite svog liječnika ako planirate kirurški zahvat (uključujući stomatološke zahvate). Ako se porežete ili ozlijedite, možda će biti potrebno više vremena da se krvarenje zaustavi. To je povezano s načinom na koji lijek djeluje, jer sprječava mogućnost stvaranja krvnih ugrušaka. Za male posjekotine ili ozljede, kao što su, primjerice, porezotine nastale tijekom brijanja, ne treba se zabrinjavati.
Klopidogrel u obliku klopidogrelhidrogensulfata, laktoza, mikrokristalična celuloza, prethodno geliran škrob, makrogol 6000, hidrogenirano ricinusovo ulje; hipromeloza, titanijev dioksid (E171), crveni željezov oksid (E172), talk, propilenglikol.
Uvijek uzmite ovaj lijek točno onako kako Vam je rekao Vaš liječnik ili ljekarnik. Provjerite s liječnikom ili ljekarnikom ako niste sigurni.

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potražite u našoj Zaštiti privatnosti i osobnih podataka.

  • Nužni kolačići omogućuju osnovne funkcionalnosti. Bez ovih kolačića, web-stranica ne može pravilno funkcionirati, a isključiti ih možete mijenjanjem postavki u svome web-pregledniku.

Jeste li zdravstveni djelatnik?

Da bi prilagodili rezultate pretrage, molimo odgovorite jeste li zdravstveni djelatnik?

Pristupanjem stranici preuzimate odgovornost na sve poduzete radnje i dostavljene podatke. Svaka zlouporaba ove stranice podliježe odgovornosti.