Vodimo se najvišim standardima upravljanja kvalitetom

Kvaliteta - hero photo

Pristup i tehnologija

U svemu što radimo stremimo najvišoj kvaliteti i pratimo suvremene svjetske trendove proizvoda, procesa i usluga.  

Od prve ideje do krajnjeg korisnika

Od prve ideje do krajnjeg korisnika

Pojam kvalitete u JGL-u nije ograničen samo na strogo udovoljavanje regulatornim zahtjevima, već podrazumijeva integraciju kvalitete u sve procese realizacije proizvoda te uključuje sve interne resurse. Put od prve ideje o novom proizvodu pa do tržišta i korisnika često je vrlo kompleksan, no, neovisno o vrsti proizvoda i broju potrebnih koraka, u JGL-u primjenjujemo uvijek iste, visoke standarde kvalitete.

Moderna tehnologija za osiguranje kvalitete

Moderna tehnologija za osiguranje kvalitete

Laboratoriji kontrole kvalitete opremljeni su sofisticiranom opremom kao i softverskim rješenjima koja osiguravaju točnost, preciznost i integritet podataka te pravovremenu isporuku rezultata potrebnih za realizaciju procesa koji prate razvoj i kontinuitet opskrbe proizvoda vlastitog portfelja i ugovornih partnera.

Zavirite u radni dan našeg tima koji se brine za vrhunsku kvalitetu proizvoda

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potražite u našoj Zaštiti privatnosti i osobnih podataka.

  • Nužni kolačići omogućuju osnovne funkcionalnosti. Bez ovih kolačića, web-stranica ne može pravilno funkcionirati, a isključiti ih možete mijenjanjem postavki u svome web-pregledniku.

Jeste li zdravstveni djelatnik?

Da bi prilagodili rezultate pretrage, molimo odgovorite jeste li zdravstveni djelatnik?

Pristupanjem stranici preuzimate odgovornost na sve poduzete radnje i dostavljene podatke. Svaka zlouporaba ove stranice podliježe odgovornosti.