Rastimo zajedno!

Partnerstva - hero photo

Što nudimo i što tražimo

Pridružite nam se u područjima distribucije, licenciranja ili ugovorne proizvodnje.

Distribucija i licenciranje JGL portfolia

Distribucija i licenciranje JGL portfolia

Nudimo poslovne modele distribucije i licenciranja za JGL-ov portfelj proizvoda u segmentima kašlja i prehlade, oftalmologije i dermatologije.

Licenciranje

Licenciranje

Želimo obogatiti naš portfelj proizvoda. JGL traži nastavak suradnje u području licenciranja novih proizvoda u različitim terapijskim područjima za regije SEE i CIS.

Ugovorna proizvodnja

Ugovorna proizvodnja

JGL nudi potpunu CMO uslugu od početka do kraja proizvodnje sterilnih oblika kapi za oči, sprejeva za nos i BoV sprejeva. 

Hrvatska kompanija, globalni doseg.

S više od tisuću zaposlenika, JGL Grupa danas posluje na ukupno 60 tržišta svijeta. Fokusirani smo na održiv i dugoročan rast.

Mapa tržišta

Prilika za suradnju

Anti akne gel

Anti akne gel

Clindamycin benzoyl peroxide gel namijenjen je liječenju blagih do umjerenih acne vulgaris. Ako tražite partnerstvo na području dermatologije, posjetite našu web stranicu proizvoda.

Saznaj više

Stalni smo gosti stručnih konferencija. Dođite i upoznajmo se.

Naši partneri

Njegujemo uspješne suradnje s renomiranim farmaceutskim kompanijama koje se temelje na strateškom pristupu, fleksibilnosti, vrhunskom profesionalizmu te bogatom iskustvu.

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potražite u našoj Zaštiti privatnosti i osobnih podataka.

  • Nužni kolačići omogućuju osnovne funkcionalnosti. Bez ovih kolačića, web-stranica ne može pravilno funkcionirati, a isključiti ih možete mijenjanjem postavki u svome web-pregledniku.

Jeste li zdravstveni djelatnik?

Da bi prilagodili rezultate pretrage, molimo odgovorite jeste li zdravstveni djelatnik?

Pristupanjem stranici preuzimate odgovornost na sve poduzete radnje i dostavljene podatke. Svaka zlouporaba ove stranice podliježe odgovornosti.