Među vodećim smo europskim proizvođačima sterilnih proizvoda za oči i nos

Proizvodnja - hero photo

Upoznajte naše ključne tehnologije

Naše ključne tehnologije vezuju se uz proizvodnju sterilnih farmaceutskih otopina i polučvrstih oblika. S obzirom na veliki raspon mogućnosti završnog pakiranja, sterilne linije mogu dozirati do nivoa poluproizvoda koji se kasnije mogu završno opremiti na različitim linijama, ovisno o potrebama tržišta i kupaca.

Proizvodi polučvrstih oblika

Proizvodi polučvrstih oblika

Proizvodi poput masti, krema, gelova i ostali oblici koji se doziraju u aluminijske tube. Formulacije mogu biti jednostavne ili kompleksne sa više faza ili suspendiranom aktivnom tvari. Finalni proizvod u tubi može biti sterilan uz pomoć termilnalne sterilizacije toplinom koju također posjedujemo u našim pogonima.

Proizvodnja sterilnih kapi

Proizvodnja sterilnih kapi

Naši pogoni opremljeni su visoko sofisticiranom tehnologijom za doziranje sterilnih kapi za nos i oči volumena od 5 do 10 ml. Proces doziranja se vrši u aseptičkim uvjetima s dodatnim sustavom RABS (restricted access barrier system) kako bismo osigurali maksimalnu sigurnost proizvoda. Trenutno dvije proizvodne linije postižu brzinu od 180-250 komada u minuti i smatraju se jednim od najbržih u svijetu.

Proizvodnja sterilnih sprejeva

Proizvodnja sterilnih sprejeva

Pogon uključuje najmodernije strojeve za doziranje sterilnih sprejeva volumena 10 do 30 ml. Proces doziranja vrši se u aseptičkim uvjetima s dodatnim sustavom RABS kako bi se osiguralo maksimalnu sigurnost proizvoda. Tri proizvodne linije doziraju plastične i staklene bočice, a opremljene su sigurnosnim sustavima koji kontroliraju prisutnost pumpice i volumen punjenja svake bočice.

Tehnologija Bag on Valve

Tehnologija Bag on Valve

Tehnologija BoV razvijena je u JGL-u za punjenje sprejeva u aluminijske bočice volumena od 25 do 150 ml koji se mogu koristiti kao sprejevi za primjenu u 360° ili u kontinuiranom mlazu. Tehnologija i procesi omogućuju mikrobiološku čistoću bez korištenja konzervansa u formulaciji. Sam pogon osigurava kontinuiranu proizvodnju, što omogućuje veću fleksibilnost i smanjenje troškova. Instalirane linije dostižu brzinu do 80 bočica u minuti. Otkrijte ključne prednosti naše tehnologije. 

01

Omogućuje maksimalno (100%) pražnjenje bočice i iskorištavanje proizvoda

02

Produljuje rok trajanja proizvoda

03

Omogućuje kontrolirano raspršivanje bez obzira na kut nanošenja

04

Omogućuje kontinuirano raspršivanje pogodno za ispiranje

05

Pruža raznoliku mogućnost primjene s obzirom na tip aplikatora

06

Prikladna je za tekuće i viskozne proizvode jer nema potrebe za upotrebom konzervansa

07

Doprinosi očuvanju okoliša jer se potisni plin zadržava u boci

08

Usklađena je sa zahtjevima zaštite okoliša i ekološkom zaštitom zraka

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potražite u našoj Zaštiti privatnosti i osobnih podataka.

  • Nužni kolačići omogućuju osnovne funkcionalnosti. Bez ovih kolačića, web-stranica ne može pravilno funkcionirati, a isključiti ih možete mijenjanjem postavki u svome web-pregledniku.

Jeste li zdravstveni djelatnik?

Da bi prilagodili rezultate pretrage, molimo odgovorite jeste li zdravstveni djelatnik?

Pristupanjem stranici preuzimate odgovornost na sve poduzete radnje i dostavljene podatke. Svaka zlouporaba ove stranice podliježe odgovornosti.