Naši partneri
Kontakt

Jeste li zdravstveni djelatnik?

Kontakt

Jeste li zdravstveni djelatnik?

JGL obitelj Novosti JGL MUZEJ FARMACIJE

Naši partneri

Već dugi niz godina surađujemo s renomiranim farmaceutskim kompanijama diljem svijeta, pri čemu dugoročno stvaramo snažne odnose temeljene na strateškom pristupu, fleksibilnosti, najvišem nivou profesionalizma i dugogodišnjem iskustvu.

Osim u portfelju proizvoda koji imaju razne legislativne kategorije, kao i razvijenim brendovima koji su globalno prisutni, prednosti JGL-a svakako su direktna iskustva poslovanja, specijalizirana proizvodnja i tehnologija, razvijena mreža partnera, kao i brzi procesi poslovanja.

 

Rado ćemo vam ustupiti dodatne materijale kroz koje nas možete detaljnije upoznati i istražiti kako možemo izgraditi uspješno partnerstvo koje maksimizira naše zajedničke vrijednosti. Radujemo se pozitivnom partnerskom iskustvu s vama!

kontaktirajte nas

Ova stranica koristi kolačiće kako bi se osiguralo bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranice. Nastavkom pregleda web-stranice slažete se s korištenjem kolačića.

Više o zaštiti privatnosti i osobnih podataka možete pročitati ovdje

Jeste li zdravstveni djelatnik?

Pristupanjem stranici preuzimate odgovornost na sve poduzete radnje i dostavljene podatke. Svaka zlouporaba ove stranice podliježe odgovornosti.