Rhinorelief za ublažavanje simptoma prehlade i gripe
Kontakt

Jeste li zdravstveni djelatnik?

Kontakt

Jeste li zdravstveni djelatnik?

JGL obitelj Novosti JGL MUZEJ FARMACIJE

Rhinorelief za ublažavanje simptoma prehlade i gripe

1 min čitanja Objavljeno: 01.4.2014.

JGL-ov portfelj bezreceptnih preparata prošlog je tjedna obogaćen novim proizvodom – Rhinoreliefom, učinkovitom kombinacijom ibuprofena od 200 mg i pseudoefedrinklorida od 30 mg, i to u pakiranju od 20 tableta.

Rhinorelief tablete ublažavaju simptome prehlade i gripe praćene začepljenim nosom. Proizvod djeluje tako da ublažava bolove u mišićima i zglobovima, zatim glavobolju i grlobolju, smanjuje povišenu tjelesnu temperaturu i otklanja začepljenost nosa i sinusa.

Rhinorelief je lijek dostupan u ljekarnama bez recepta. Za djecu stariju od 12 godina i odrasle preporučena je doza je jedna do dvije tablete, najviše tri puta dnevno. Preporučeni razmak između doza jest najmanje četiri sata.

Ova stranica koristi kolačiće kako bi se osiguralo bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranice. Nastavkom pregleda web-stranice slažete se s korištenjem kolačića.

Više o zaštiti privatnosti i osobnih podataka možete pročitati ovdje

Jeste li zdravstveni djelatnik?

Pristupanjem stranici preuzimate odgovornost na sve poduzete radnje i dostavljene podatke. Svaka zlouporaba ove stranice podliježe odgovornosti.