Šarmantna kampanja za Dječju mast JGL u prvi plan stavlja – sretne guze!
Kontakt

Jeste li zdravstveni djelatnik?

Kontakt

Jeste li zdravstveni djelatnik?

JGL obitelj Novosti JGL MUZEJ FARMACIJE

Šarmantna kampanja za Dječju mast JGL u prvi plan stavlja – sretne guze!

1 min čitanja Objavljeno: 20.5.2021.

Što je zajedničko svakoj mami, tati, djedu ili baki? Briga o guzama! A kad su bebine guze u pitanju, svi se slažu da je Dječja mast JGL – prvi i jedini izbor.

Nova kampanja za naš prvi proizvod, a danas perjanicu Adrialab portfelja, upravo je ugledala svjetlo dana i već je oduševila mnogobrojne fanove proizvoda koji je namazao generacije guza!

Naime, već punih 30 godina Dječja mast JGL svakodnevno njeguje i štiti nježnu kožu novorođenčadi i djece od nastajanja neugodnog crvenila i iritacije u području pelena te je prvi izbor za sretne guze najmlađih i najslađih. Zato i ne čudi da je skoro svaka guza u Hrvatskoj upoznala njen čudotvoran dodir, bez konzervansa, parabena, silikona, borne vode i dodanih mirisa…

„S obzirom na to da smo u pravi plan kampanje stavili guzu i ponosnog vlasnika iste – bebu i njenu mamu, odlučili smo se za stil koji je šarmantan, suptilno bajkovit, a oku ugodan i zanimljiv. Ilustracije su bezvremenske i podsjećaju na sofisticirani stil iz zlatnih 60-ih godina prošlog stoljeća, uz modernu interpretaciju koja odgovara vremenu u kojem živimo. Poseban naglasak stavili smo na poruke, koje za razliku od uobičajenih generičkih ubadaju kroz korištenje žargonskih hrvatskih izraza, kao i relevantnog humora”, riječi su Adrialab tima koji je kreativu i story razvio u suradnji s agencijom Spellcaster te koji, u okviru kampanje, najavljuje još puno zanimljivih aktivnosti.

Više saznajte na https://jglobitelj.hr/sretne-guze

Ova stranica koristi kolačiće kako bi se osiguralo bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranice. Nastavkom pregleda web-stranice slažete se s korištenjem kolačića.

Više o zaštiti privatnosti i osobnih podataka možete pročitati ovdje

Jeste li zdravstveni djelatnik?

Pristupanjem stranici preuzimate odgovornost na sve poduzete radnje i dostavljene podatke. Svaka zlouporaba ove stranice podliježe odgovornosti.