Tvrtka uspješno predstavljena na farmaceutskom sajmu CPhI
Kontakt

Jeste li zdravstveni djelatnik?

Kontakt

Jeste li zdravstveni djelatnik?

Tvrtka uspješno predstavljena na farmaceutskom sajmu CPhI

1 min čitanja Objavljeno: 18.10.2015.

I ove je godine JGL bio prisutan na najvećem svjetskom godišnjem farmaceutskom sajmu CPhI Worldwide koji je održan u Madridu od 13. do 15. listopada 2015.

CPHi Worldwide jedinstveni je događaj u farmaceutskoj industriji na kojemu se i ovoga puta okupilo više od 36.000 posjetitelja iz 140 zemalja. Na sajmu se predstavilo i 2.200 izlagača koji su predstavili nove proizvode, tehnologije i trendove, kao i nova dostignuća iz područja API-a, gotovih formulacija i ambalaže.

Tim JGL-a ostvario je brojne poslovne kontakte kako s postojećim tako i s potencijalnim novim partnerima. Glavne aktivnosti bile su traženje novih poslovnih prilika na području out-licenciranja, ugovorne proizvodnje i in-licenciranja te uspostavljanje što boljih odnosa s postojećim dobavljačima.

Uz brojne seminare, konferencije i radionice koje se održavaju radi unapređenja procesa u industriji, sajam je idealna prilika za širenje kontakata, za upoznavanje s potencijalnim poslovnim partnerima, kako dobavljačima tako i kupcima, te je izvrsno mjesto za postizanje novih poslovnih veza i partnerstva.

Sa sajma se vraćamo bogatiji za nova poznanstva, učvršćenih veza s dobavljačima te s mnogo potencijalnih poslovnih projekata.

Ova stranica koristi kolačiće kako bi se osiguralo bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranice. Nastavkom pregleda web-stranice slažete se s korištenjem kolačića.

Više o zaštiti privatnosti i osobnih podataka možete pročitati ovdje

Jeste li zdravstveni djelatnik?

Pristupanjem stranici preuzimate odgovornost na sve poduzete radnje i dostavljene podatke. Svaka zlouporaba ove stranice podliježe odgovornosti.