Uronimo u JGL-ov dječji morski svijet
Kontakt

Jeste li zdravstveni djelatnik?

Kontakt

Jeste li zdravstveni djelatnik?

JGL obitelj Novosti JGL MUZEJ FARMACIJE

Uronimo u JGL-ov dječji morski svijet

1 min čitanja Objavljeno: 06.12.2012.

Jeste li spremni uroniti u novi JGL-ov online morski svijet? Ako i niste, sigurni smo da će istog časa spremni biti svi vaši klinci i klinceze, unuci, mlađa braća i sestre, mali rođaci, prijatelji, … Jer, nova dječja internetska stranica na adresi www.morskisvijet.hr idealno je mjesto za svu djecu koja vole more.

Istražujući novu, interaktivnu, stranicu www.morskisvijet.hr mališani, ali i njihovi roditelji, pronaći će pregršt poznatih i nepoznatih informacija o moru, vodi, životu u moru i oko njega, ekologiji i očuvanju vode. Ovdje će, primjerice, moći preuzeti brojne pozadine (wallpaper), bojanke i slikovnice s temom mora, igrati igrice “Spasi zemlju” ili “Memory”, pogledati zanimljive filmove o moru i slušati najljepše morske zvukove.

S obzirom na to da će se sadržaj stranice redovito nadopunjavati, plovidbi po ovoj edukativnoj i zabavnoj stranici, unatoč tome što je tek pokrenuta, ne nazire se kraj. Veselimo se zajedničkom istraživanju, učenju i zabavi u Morskom svijetu, i to u društvu zaštitnog lica stranice – naše simpatične Kapljice Aqua Maris koja ima čarobne moći, čisti male dječje nosiće i uči ih kako zdravo i lijepo disati!

Dižite sidra, krećemo!

Ova stranica koristi kolačiće kako bi se osiguralo bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranice. Nastavkom pregleda web-stranice slažete se s korištenjem kolačića.

Više o zaštiti privatnosti i osobnih podataka možete pročitati ovdje

Jeste li zdravstveni djelatnik?

Pristupanjem stranici preuzimate odgovornost na sve poduzete radnje i dostavljene podatke. Svaka zlouporaba ove stranice podliježe odgovornosti.