Usmiani: Počašćeni smo Zlatnom kunom za poslovanje u izazovnoj 2020. godini
Kontakt

Jeste li zdravstveni djelatnik?

Kontakt

Jeste li zdravstveni djelatnik?

JGL obitelj Novosti JGL MUZEJ FARMACIJE

Usmiani: Počašćeni smo Zlatnom kunom za poslovanje u izazovnoj 2020. godini

1 min čitanja Objavljeno: 20.10.2021.

JGL je dobitnik plakete Zlatna kuna Hrvatske gospodarske komore (HGK) Županijske komore Rijeka za najbolje veliko trgovačko društvo iz Primorsko-goranske županije za 2020. godinu. Plakete su svečano dodijeljene u HGK-u Rijeka, gdje je ispred JGL-a nagradu preuzeo Ivo Usmiani, predsjednik Upravnog odbora kompanije. 

„Pandemija koronavirusa utjecala je na sve. Natjerala nas je na preispitivanje planova, modela i strategija. To je razlog više da se osjećamo počašćeni da smo u 2020. dobili nagrade. Pokazali smo snalažljivost, spremnost, agilnost i žilavost, i iskrene čestitke svim dobitnicima, nominiranima, kao i onima koji su uspjeli opstati na tržištu“, kazao je Usmiani. 

U kategoriji srednjih trgovačkih društava priznanje je dodijeljeno tvrtki Metis d.d. Kukuljanovo, dok je u kategoriji malih trgovačkih društava nagrađen ETS d.o.o. Čavle. HGK Županijska komora Rijeka posthumno je dodijelila plaketu Zlatna kuna za životno djelo pok. Nikoli Turčiću-Mikiću.

Ova stranica koristi kolačiće kako bi se osiguralo bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranice. Nastavkom pregleda web-stranice slažete se s korištenjem kolačića.

Više o zaštiti privatnosti i osobnih podataka možete pročitati ovdje

Jeste li zdravstveni djelatnik?

Pristupanjem stranici preuzimate odgovornost na sve poduzete radnje i dostavljene podatke. Svaka zlouporaba ove stranice podliježe odgovornosti.