Uspjeh Aqua Marisa i Vizola S na bjeloruskom tržištu
Kontakt

Jeste li zdravstveni djelatnik?

Kontakt

Jeste li zdravstveni djelatnik?

JGL obitelj Novosti JGL MUZEJ FARMACIJE

Uspjeh Aqua Marisa i Vizola S na bjeloruskom tržištu

1 min čitanja Objavljeno: 14.5.2020.

Sjajne vijesti stižu s JGL-ovog bjeloruskog tržišta! Prema mišljenju potrošača, naši su brendovi Aqua Maris i Vizol S (Optinol) pobjednici godišnje nominacije za uvaženu titulu „Broj 1” u svojim kategorijama.

Naime, prikupivši 44,7 posto od ukupno 9.241 glasova, Aqua Maris treću je godinu osvojio nagradu u kategoriji proizvoda za higijenu nosa, dokazavši iznova svoju snažnu poziciju na bjeloruskom tržištu unatoč domaćoj i inozemnoj konkurenciji. Brend Vizol S (Optinol) titulu „Broja 1“ u kategoriji kapi za suho oko osvojio je kod potrošača s 39,9 posto od ukupno 7.072 glasa, i to za kratko vrijeme od lansiranja 2018., što se vidi i po rastu prodaje na bjeloruskom tržištu od 97 posto u odnosu na prethodnu godinu. 

U nominaciji sudjeluju najbolje tvrtke, proizvodi i usluge na temelju rezultata nezavisnog istraživanja i ocjena potrošača, žirija i organizacijskog odbora. Glasovanje se provodi na internetu u vremenskom razdoblju od tjedan dana te ga financiraju organizatori s ciljem prikupljanja objektivnih podataka o kvaliteti, preferencijama i povjerenju potrošača. 

Pobjedu odnose nominacije koje osvoje najveći zbroj ocjena od svih triju skupina – potrošača, žirija i organizacijskog odbora, u omjeru 40/40/20 posto redoslijedom navođenja, čime se dodjeljuje sveobuhvatna ocjena za nominacije u svakoj pojedinoj kategoriji.

Svako priznanje dočekujemo s veseljem i ponosom, ali nagrade koje dolaze od potrošača za nas imaju najveću vrijednost! One nam daju dodatnu motivaciju za daljnji plasman kvalitetnih i inovativnih proizvoda na domaćem i međunarodnim tržištima.

 

Ova stranica koristi kolačiće kako bi se osiguralo bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranice. Nastavkom pregleda web-stranice slažete se s korištenjem kolačića.

Više o zaštiti privatnosti i osobnih podataka možete pročitati ovdje

Jeste li zdravstveni djelatnik?

Pristupanjem stranici preuzimate odgovornost na sve poduzete radnje i dostavljene podatke. Svaka zlouporaba ove stranice podliježe odgovornosti.