Vizol S INTENSIVE – superheroj među kapima za oči!
Kontakt

Jeste li zdravstveni djelatnik?

Kontakt

Jeste li zdravstveni djelatnik?

Vizol S INTENSIVE – superheroj među kapima za oči!

1 min čitanja Objavljeno: 13.1.2015.

Procjenjuje se da u svijetu 100 milijuna ljudi pati od simptoma suhog oka. Umjetne suze su terapija prvog izbora kod simptoma suhog oka. Umjetne suze s natrijevim hijaluronatom prepoznate su zbog dugotrajnosti filma koji stvaraju na površini oka kao i zbog regeneracije epitelnih stanica površine oka.

Prateći novitete, JGL brend Vizol S obogaćen je novim proizvodom iz vlastitog razvoja – Vizol S INTENSIVE, umjetnim suzama koje kombiniraju hijaluronsku kiselinu (0,15 %) i dekspantenol (2 %). Vizol S INTENSIVE je bez konzervansa i osigurava dvostruki učinak ovlaživanja i regeneracije.

Namijenjen je blagim do umjerenim smetnjama suhog oka i regeneraciji površine okauslijed mehaničkih iritacija površine oka uzrokovanih nošenjem leća, operativnim ili dijagnostičkim tretmanima, lijekovima te vanjskim faktorima (vjetar, sunce, klorirana voda…), kao i dugotrajnim radom na računalu.

Pakiranje od 10 ml sadrži čak 450 kapi koje ostaju sterilne do 6 mjeseci nakon otvaranja. Vizol S INTENSIVE je dostupan po VPC 42,56 kn.

Vizol S INTENSIVE, superheroj među kapima za oči!

 

 

Ova stranica koristi kolačiće kako bi se osiguralo bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranice. Nastavkom pregleda web-stranice slažete se s korištenjem kolačića.

Više o zaštiti privatnosti i osobnih podataka možete pročitati ovdje

Jeste li zdravstveni djelatnik?

Pristupanjem stranici preuzimate odgovornost na sve poduzete radnje i dostavljene podatke. Svaka zlouporaba ove stranice podliježe odgovornosti.