Vizol S rješenje za gamersko oko
Kontakt

Jeste li zdravstveni djelatnik?

Kontakt

Jeste li zdravstveni djelatnik?

JGL obitelj Novosti JGL MUZEJ FARMACIJE

Vizol S rješenje za gamersko oko

1 min čitanja Objavljeno: 01.6.2021.

Zvijezda našeg oftalmološkog portfelja Vizol S prošloga je tjedna predstavljena na FIFA 21 spektaklu u sklopu HT e-Lige! Naime, u sklopu druge sezone e-Lige održana je humanitarna utakmica na kojoj su se sredstva prikupljala za Edukacijsko-rehabilitacijski fakultet Sveučilišta u Zagrebu.

Svoje snage odmjerili su bivši studenti Fakulteta elektrotehnike i računarstva, a danas uspješni poslovni ljudi, Bruno Kovačić iz kompanije Superbet i Ivan Runje iz Hrvatskog Telekoma sa sadašnjim studentima FER-a, Andrejom Lukićem i Lukom Zekanom.

Dvojac u sastavu Lukić – Zekan imao je spretnije ruke, brže prste i oštriju koncentraciju te pobijedio dvojac rezultatom šest naprema dva. Igrači su igrali megapopularnu igru FIFA 21, koja je već godinama u samom vrhu popisa najvažnijih svjetskih online igara. U okršaju titana s FER-a zabijeno je osam golova te prikupljeno 20 000 kuna.

Humanitarna utakmica predstavila je svojevrsnu uvertiru u veliko finale HT e-Lige, ali i promotivne cikluse našeg potentnog brenda ovoj iznimno rastućoj skupini kupaca. Svaki sudionik dobio je rješenje za problem tzv. gamerskog oka – Vizol S.

Ova stranica koristi kolačiće kako bi se osiguralo bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranice. Nastavkom pregleda web-stranice slažete se s korištenjem kolačića.

Više o zaštiti privatnosti i osobnih podataka možete pročitati ovdje

Jeste li zdravstveni djelatnik?

Pristupanjem stranici preuzimate odgovornost na sve poduzete radnje i dostavljene podatke. Svaka zlouporaba ove stranice podliježe odgovornosti.