Vizol S u novom online ruhu
Kontakt

Jeste li zdravstveni djelatnik?

Kontakt

Jeste li zdravstveni djelatnik?

JGL obitelj Novosti JGL MUZEJ FARMACIJE

Vizol S u novom online ruhu

1 min čitanja Objavljeno: 24.2.2015.

Raduje nas što je u veljači svjetlo dana ugledala nova web-stranica našeg branda Vizol S, i to dvojezična, na hrvatskom i engleskom. Moderniji izgled stranice, koja je prilagodljiva za sve platforme, za sada donosi informacije o trima našim proizvodima tog branda – Vizolu S 0,4 %, Vizolu S 0,21 % i Vizolu S Intensive.

Stranica je pokrenuta s ciljem pružanja korisnih informacija širokom krugu potrošača te donosi i korisne informacije o problematici suhoga oka.

Posebnost stranice jest i dijagnostički test koji omogućuje potrošaču da kroz odgovore na precizno postavljena pitanja definira svoju terapiju. Također, kroz sedamnaest najčešćih pitanja i odgovora korisnici mogu lako saznati sve što ih zanima, a za dodatna pitanja tu je uvijek i Savjetovalište JGL-a.

Samo jednim klikom na www.vizols.com saznat ćete o čemu pišemo.

Ova stranica koristi kolačiće kako bi se osiguralo bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranice. Nastavkom pregleda web-stranice slažete se s korištenjem kolačića.

Više o zaštiti privatnosti i osobnih podataka možete pročitati ovdje

Jeste li zdravstveni djelatnik?

Pristupanjem stranici preuzimate odgovornost na sve poduzete radnje i dostavljene podatke. Svaka zlouporaba ove stranice podliježe odgovornosti.