Zaposlenici JGL-a proslavili rođendan Aqua Marisa
Kontakt

Jeste li zdravstveni djelatnik?

Kontakt

Jeste li zdravstveni djelatnik?

JGL obitelj Novosti JGL MUZEJ FARMACIJE

Zaposlenici JGL-a proslavili rođendan Aqua Marisa

1 min čitanja Objavljeno: 14.6.2019.

U vrućem poslijepodnevu punom dobrih emocija koje su začinili ležerno druženje, zakuska, pjesma i duh internacionalnog zajedništva, zaposlenici JGL-a proslavili su 20. rođendan Aqua Marisa! 

Uz okupljanje kolega iz Rijeke ispred glavnog objekta G60 na lokaciji Svilno 2, proslavu dva desetljeća najpoznatijeg brenda uveličala su javljanja mnogobrojnih zaposlenika s čak devet tržišta, što je posebno doprinijelo obilježavanju truda, rada, uspjeha i snažne tržišne priče koju je na svom putu od 1998. do danas izgradio Aqua Maris. 

Gotovo identičnim putem širenja i osvajanja kupaca – od Zagreba, Beograda, Ljubljane, Sarajeva i Skopja pa sve do Moskve, Kijeva, Minska i Almatija – Aqua Maris u isto su vrijeme slavili nekadašnji i sadašnji zaposlenici JGL-a, svi oni koji su utkali dio sebe, svog znanja, kompetentnosti, svojih emocija i stava u njegovo putovanje koje se danas diči sa 160 milijuna primjena i ulaskom u domove korisnika u više od 20 zemalja svijeta.

Finale proslave sažeto u 2,5-minutni, toliko stvaran, živ, emotivan i dirljiv film pod nazivom „Što za nas znači Aqua Maris?“ nikoga nije ostavio ravnodušnim. 

Priča Aqua Marisa tek počinje, a njegov 20. rođendan iznova je dokazao da je samo timski i ujedinjeno moguće stvarati uspjeh i veseliti se nekoj novoj budućnosti!

Ova stranica koristi kolačiće kako bi se osiguralo bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranice. Nastavkom pregleda web-stranice slažete se s korištenjem kolačića.

Više o zaštiti privatnosti i osobnih podataka možete pročitati ovdje

Jeste li zdravstveni djelatnik?

Pristupanjem stranici preuzimate odgovornost na sve poduzete radnje i dostavljene podatke. Svaka zlouporaba ove stranice podliježe odgovornosti.