Zelene prakse JGL-a predstavljene na HUP-ovoj konferenciji
Kontakt

Jeste li zdravstveni djelatnik?

Kontakt

Jeste li zdravstveni djelatnik?

JGL obitelj Novosti JGL MUZEJ FARMACIJE

Zelene prakse JGL-a predstavljene na HUP-ovoj konferenciji

1 min čitanja Objavljeno: 19.6.2021.

U Opatiji je u organizaciji riječkog ureda Hrvatske udruge poslodavaca održana konferencija „Nove tehnologije i inovativnost poduzetnika Istre i Kvarnera”.

Radi se o prvoj od četiri regionalne konferencije u sklopu EU projekta „Promocija poduzetništva”, čiji su nositelji Ministarstvo gospodarstva i održivog razvoja, HUP, HGK i HOK. Na istoj konferenciji okupili su se poslodavci članovi HUP-a s područja Istarske i Primorsko-goranske županije te predstavnici lokalne i nacionalne vlasti, a raspravljalo se o gospodarskom razvoju, rastu inovativnosti i stvaranju proizvoda visoke dodane vrijednosti te investicijskom potencijalu ove regije.

Dobre prakse naše kompanije u dijelu ulaganja u održivi razvoj predstavio je Goran Šarčević, specijalist održavanja energetskih sustava. Temom „JGL zeleno gospodarstvo” sudionicima je približen sustavan i predan rad JGL-ovih zaposlenika na inovacijama u energetskom sektoru, projekt INTEGRA 2020, kao i aktualne inicijative koje doprinose poboljšanju kvalitete energetske učinkovitosti i korištenja obnovljivih izvora. Osobito zapaženo i pohvaljeno bilo je zajedničko djelovanje zaposlenika JGL-a, kao i kreativna radna atmosfera uz koju se malim koracima rade velike stvari u energetskom segmentu.

Ova stranica koristi kolačiće kako bi se osiguralo bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranice. Nastavkom pregleda web-stranice slažete se s korištenjem kolačića.

Više o zaštiti privatnosti i osobnih podataka možete pročitati ovdje

Jeste li zdravstveni djelatnik?

Pristupanjem stranici preuzimate odgovornost na sve poduzete radnje i dostavljene podatke. Svaka zlouporaba ove stranice podliježe odgovornosti.