„Zlatni ključ“ u kategoriji Najboljeg izvoznika u Rusiju
Kontakt

Jeste li zdravstveni djelatnik?

Kontakt

Jeste li zdravstveni djelatnik?

JGL obitelj Novosti JGL MUZEJ FARMACIJE

„Zlatni ključ“ u kategoriji Najboljeg izvoznika u Rusiju

1 min čitanja Objavljeno: 02.9.2021.

Na dodjeli priznanja „Zlatni ključ” najboljim hrvatskim izvoznicima u 2020. godini JGL je pobjednik u kategoriji „Najbolji izvoznik u Rusku federaciju“. 

Izvoz je u strukturi prodaje JGL-a na kraju 2020. godine iznosio 85 posto, pri čemu je rusko tržište i dalje najveće tržište kompanije, s 39 posto udjela.

„Ponosni smo na još jedno važno priznanje u godini u kojoj slavimo 30 godina postojanja te optimistično nastavljamo ulagati u budućnost, u nove i inovativne prakse, u jačanje rasta konkurentnosti, kao i izvoznih potencijala kompanije. Čestitamo našim zaposlenicima te zahvaljujemo pacijentima, liječnicima, ljekarnicima i partnerima na povjerenju koje nam svakodnevno daju.“, izjavio je Mislav Vučić, izvršni direktor JGL-a nakon preuzete nagrade.

Podsjetimo, JGL Grupa je, sukladno konsolidiranim financijskim rezultatima za 2020. godinu, premašila milijardu kuna ukupnih prihoda, ostvarivši time rekord u poslovanju i to u najtežoj godini za poslovanje diljem svijeta. Zahvaljujući brzoj i uspješnoj prilagodbi poslovnih prioriteta, kao i svih zaposlenika novim uvjetima rada u pandemijskoj krizi, JGL Grupa bilježi dvoznamenkasti rast, a s 1.020 milijuna kuna ukupnih prihoda postaje najveća hrvatska farmaceutska kompanija.

Ova stranica koristi kolačiće kako bi se osiguralo bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranice. Nastavkom pregleda web-stranice slažete se s korištenjem kolačića.

Više o zaštiti privatnosti i osobnih podataka možete pročitati ovdje

Jeste li zdravstveni djelatnik?

Pristupanjem stranici preuzimate odgovornost na sve poduzete radnje i dostavljene podatke. Svaka zlouporaba ove stranice podliježe odgovornosti.