Kontakt

Jeste li zdravstveni djelatnik?

Kontakt

Jeste li zdravstveni djelatnik?

Zlato za naš Aqua Maris i Meralys

1 min čitanja Objavljeno: 22.6.2013.

Na 28. izdanju izložbe inovacija i novih proizvoda INPEX, koja se od 19. do 21. lipnja 2013. održavala u Pittsburghu, naši proizvodi nagrađeni su zlatnom medaljom! Naš sustav za ispiranje nosa obogaćen vrećicama morske soli s eteričnim uljima, Aqua Maris, i inovativni sprej za nos Meralys koji kombinira lijek ksilometazolin s ljekovitošću morske vode, prepoznati su u konkurenciji od čak 1800 izložaka iz SAD-a i 22 države iz cijeloga svijeta. Od hrvatskih inovacija, 13 proizvoda nagrađeno je s ukupno 16 odličja, i to 13 zlatnih medalja i 3 posebne nagrade. S obzirom na mali broj dodijeljenih nagrada, jasno je o kakvom je uspjehu riječ, a značaju nagrada doprinosi i podatak da je na ovogodišnjem INPEX-u izlagalo više europskih država nego ikad prije, njih ukupno 12.

Dodatno zadovoljstvo predstavlja nam i zlatno odličje te posebna nagrada za najbolju europsku inovaciju istraživačkog tima na čelu s prof. dr. sc. Vilkom Žiljkom. Podsjetimo, naša tvrtka prva je koja je prepoznala važnost njihove inovativne infracrvene zaštite, ugradila je na ambalaži svojih proizvoda te time dala vidljivu i konkretnu podršku ovom značajnom otkriću.

Najveća vrijednost INPEX-a svakako je neposredan susret inovatora i poslovnih ljudi, kao i sjajne mogućnosti za komercijalizaciju inovacija u cijelom svijetu. Organizatori su svojim izlagačima osigurali najveći poslovni posjet do sada, a hrvatski su izlagači privukli velik interes poslovnih posjetitelja.

U ime JGL-a, sajmu su prisustvovali Grigor Licul, direktor JGL North America, i Dora Perčić, koja je davne 1999. godine bila prvo dijete koje je probalo naš Aqua Maris sprej za nos.

Jeste li zdravstveni djelatnik?

Pristupanjem stranici preuzimate odgovornost na sve poduzete radnje i dostavljene podatke. Svaka zlouporaba ove stranice podliježe odgovornosti.