Novi, unaprijeđeni, dugoočekivani – Lactogyn vagitoriji ponovno dostupni!

LACTOGYN vagitoriji su medicinski proizvod s novim sastavom – sadrže natrijev hijaluronatpolikarbofilmliječnu kiselinu, vitamine A i E, 18-beta-gliciretinsku kiselinu i ulje čajevca. Korisni su u sprječavanju i liječenju nespecifične suhoće rodnice i suhoće povezane s atrofičnim vaginitisom. LACTOGYN vagitoriji su “prva pomoć” u slučaju nadraženosti, osjećaja peckanja i svrbeža rodnice te infektivnih i upalnih stanja rodnice. Mogu se koristiti u žena reproduktivne dobi, žena u menopauzi i perimenopauzi.

Hijaluronska kiselina ima učinak vlaženja i podmazivanja suhe rodnice, što doprinosi obnovi prirodnog i ugodnog vaginalnog okruženja. Mliječna kiselina, potiče trenutnu korekciju pH vrijednosti i potpomaže prirodnu obnovu osjetljivog vulvovaginalnog ekosustava, a polikarbofil u dodiru sa sluznicom rodnice neprestano oslobađa H+ ione koji doprinose snižavanju pH vaginalnog okruženja.

Povezani proizvodi

Lactogyn vagitoriji, 10 kom

Lactogyn vagitoriji, 10 kom

Hijaluronska kiselina ima učinak vlaženja i podmazivanja suhe rodnice, što doprinosi obnovi prirodnog i ugodnog vaginalnog okruženja. Mliječna kiselina, potiče trenutnu korekciju pH vrijednosti i potpomaže prirodnu obnovu osjetljivog vulvovaginalnog ekosustava. Polikarbofil u dodiru sa sluznicom rodnice neprestano oslobađa H+ ione koji doprinose snižavanju pH vaginalnog okruženja.

Saznaj više

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potražite u našoj Zaštiti privatnosti i osobnih podataka.

  • Nužni kolačići omogućuju osnovne funkcionalnosti. Bez ovih kolačića, web-stranica ne može pravilno funkcionirati, a isključiti ih možete mijenjanjem postavki u svome web-pregledniku.

Jeste li zdravstveni djelatnik?

Da bi prilagodili rezultate pretrage, molimo odgovorite jeste li zdravstveni djelatnik?

Pristupanjem stranici preuzimate odgovornost na sve poduzete radnje i dostavljene podatke. Svaka zlouporaba ove stranice podliježe odgovornosti.