Lactogyn vagitoriji, 10 kom

LACTOGYN vagitoriji korisni su u sprječavanju i liječenju nespecifične suhoće rodnice i suhoće povezane s atrofičnim vaginitisom. 

Lactogyn vagitoriji, 10 kom
urogenitalni sustav i spolni hormoni
Složiva kutija, s dva blistera s po 5 vagitorija (10 vagitorija / pakiranje), 2 g / vagitorij.
LACTOGYN vagitoriji korisni su u sprječavanju i liječenju nespecifične suhoće rodnice i suhoće povezane s atrofičnim vaginitisom. Pomoćno su sredstvo u slučaju nadraženosti, osjećaja peckanja i svrbeža rodnice te infektivnih i upalnih stanja rodnice. Indicirani su za žene reproduktivne dobi, žene u menopauzi i perimenopauzi.

Hijaluronska kiselina ima učinak vlaženja i podmazivanja suhe rodnice, što doprinosi obnovi prirodnog i ugodnog vaginalnog okruženja. Mliječna kiselina, potiče trenutnu korekciju pH vrijednosti i potpomaže prirodnu obnovu osjetljivog vulvovaginalnog ekosustava. Polikarbofil u dodiru sa sluznicom rodnice neprestano oslobađa H + ione koji doprinose snižavanju pH vaginalnog okruženja.
Čuvati izvan dohvata i pogleda djece. Nemojte progutati. Nemojte upotrebljavati ako je pakiranje prethodno otvoreno ili oštećeno. Nemojte upotrebljavati proizvod nakon isteka roka valjanosti. Rok valjanosti odnosi se na neotvoreni proizvod koji se pravilno čuva. Nemojte upotrebljavati proizvod u slučaju oštećenja (lezija) i rana u rodnici. U slučaju istodobne primjene s drugim terapijama, bilo lijekovima ili medicinskim proizvodima, morate se savjetovati sa svojim liječnikom. Nemojte upotrebljavati proizvod tijekom menstruacije. Nemojte prekoračiti preporučenu dozu bez savjetovanja s liječnikom. Uporaba proizvoda, posebno dugotrajna, može uzrokovati pojavu osjetljivosti. U tom slučaju prekinite liječenje i savjetujte se s liječnikom kako biste započeli s odgovarajućom terapijom. Obavezno obavijestite liječnika ili ljekarnika o svim neželjenim učincima koji nisu navedeni u uputi za uporabu. Nemojte upotrebljavati proizvod više od 30 uzastopnih dana.
Natrijeva sol hijaluronske kiseline, polikarbofil, mliječna kiselina, vitamini A i E, 18-beta-gliciretinska kiselina i ulje čajevca.
JADRAN-GALENSKI LABORATORIJI d.d., Svilno 20, 51000 Rijeka, Hrvatska
Poznata preosjetljivost na bilo koji od sastojaka proizvoda.
U trudnica, žena koje doje i djece vagitoriji se smiju upotrebljavati samo ako je to nužno i pod nadzorom liječnika. U slučaju netaknutog himena, prije primjene savjetujte se sa svojim ginekologom u vezi s posebnim uvjetima uporabe. Proizvod za jednokratnu primjenu. Ako vagitorij slučajno ispadne iz rodnice, nemojte ga ponovno upotrijebiti.
Doziranje:
Umetnuti jedan vagitorij dnevno u rodnicu, po mogućnosti uvečer prije odlaska na spavanje, tijekom 5 – 7 dana nakon završetka menstruacije ili prema uputi liječnika.

Upute za uporabu:
- Dobro operite područje rodnice prije primjene (po mogućnosti vanjsko i unutarnje ispiranje rodnice).
- Temeljito operite ruke prije otvaranja blistera i izvadite jedan vagitorij.
- Nježno umetnite vagitorij duboko u rodnicu, po mogućnosti ležeći na leđima, kako biste spriječili slučajno ispadanje vagitorija iz rodnice.
Pakiranje čuvati pravilno zatvoreno, na suhom mjestu, na temperaturi od 5 °C do 25 °C, podalje od izvora svjetlosti i topline.

Moje zdravlje

Poremećaj vaginalne mikroflore

Poremećaj vaginalne mikroflore

Ravnotežu vaginalne mikroflore mogu narušiti brojni čimbenici – od stresa, oslabljenog imunološkog sustava uzrokovanog bolešću ili prehladom pa sve do korištenja lijekova kao što su antibiotici ili kontracepcijske pilule koje utječu na kvalitetu vaginalne flore. Najčešći simptomi su subjektivne smetnje poput svrbeža, peckanja i iscjetka iz rodnice koji je često neugodna mirisa.

Saznaj više

Iz JGL Obitelji

Vrijeme čitanja: 3 min

Treće tromjesečje – od 28. do 40. tjedna trudnoće

Pročitaj više

JGL Family
Saznaj više na jglobitelj.hr

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potražite u našoj Zaštiti privatnosti i osobnih podataka.

  • Nužni kolačići omogućuju osnovne funkcionalnosti. Bez ovih kolačića, web-stranica ne može pravilno funkcionirati, a isključiti ih možete mijenjanjem postavki u svome web-pregledniku.

Jeste li zdravstveni djelatnik?

Da bi prilagodili rezultate pretrage, molimo odgovorite jeste li zdravstveni djelatnik?

Pristupanjem stranici preuzimate odgovornost na sve poduzete radnje i dostavljene podatke. Svaka zlouporaba ove stranice podliježe odgovornosti.