Lactobacillus rhamnosus GR-1, Lactobacillus reuteri RC-14
urogenitalni sustav i spolni hormoni
15 kapsula u blisteru, u kutiji.
Lactogyn® je dodatak prehrani s bakterijskim kulturama Lactobacillus rhamnosus, GR-1® i Lactobacillus reuteri, RC-14® za djevojke, žene, trudnice i žene u menopauzi.
Čuvati od dohvata male djece. Preporučene dnevne doze ne smiju se prekoračiti. Dodatak prehrani nije nadomjestak ili zamjena uravnoteženoj prehrani.
Tvari za povećanje volumena: maltodekstrin, mikrokristalinična celuloza; hipromeloza, bakterijske kulture Lactobacillus reuteri, RC-14TM i Lactobacillus rhamnosus, GR-1TM; saharoza, bojilo: kalcij karbonat; antioksidans: natrijev askorbat, tvar za sprječavanje zgrudnjavanja: magnezijeve soli masnih kiselina.
Kod smetnji koristiti 2 kapsule dnevno 7 dana, a potom nastaviti s 1 kapsulom dnevno tijekom 3-5 tjedana.

Kod istovremene uporabe antibiotika i LACTOGYN® kapsula popiti ih u razmaku od najmanje 2 sata.

Moje zdravlje

Poremećaj vaginalne mikroflore

Poremećaj vaginalne mikroflore

Ravnotežu vaginalne mikroflore mogu narušiti brojni čimbenici – od stresa, oslabljenog imunološkog sustava uzrokovanog bolešću ili prehladom pa sve do korištenja lijekova kao što su antibiotici ili kontracepcijske pilule koje utječu na kvalitetu vaginalne flore. Najčešći simptomi su subjektivne smetnje poput svrbeža, peckanja i iscjetka iz rodnice koji je često neugodna mirisa.

Saznaj više

Iz JGL Obitelji

Vrijeme čitanja: 3 min

Treće tromjesečje – od 28. do 40. tjedna trudnoće

Pročitaj više

JGL Family
Saznaj više na jglobitelj.hr

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potražite u našoj Zaštiti privatnosti i osobnih podataka.

  • Nužni kolačići omogućuju osnovne funkcionalnosti. Bez ovih kolačića, web-stranica ne može pravilno funkcionirati, a isključiti ih možete mijenjanjem postavki u svome web-pregledniku.

Jeste li zdravstveni djelatnik?

Da bi prilagodili rezultate pretrage, molimo odgovorite jeste li zdravstveni djelatnik?

Pristupanjem stranici preuzimate odgovornost na sve poduzete radnje i dostavljene podatke. Svaka zlouporaba ove stranice podliježe odgovornosti.