Carbomed
Kontakt

Jeste li zdravstveni djelatnik?

Kontakt

Jeste li zdravstveni djelatnik?

Aktivni medicinski ugljen najjači je apsorbent prirodnog podrijetla s velikom sposobnošću vezivanja raznih toksina i štetnih tvari.

Aktivni medicinski ugljen najjači je apsorbent prirodnog podrijetla s velikom sposobnošću vezivanja raznih toksina i štetnih tvari. Djeluje tako što na svoju površinu privlači i zadržava plinove u probavnom sustavu te otrovne tvari koje stvaraju uzročnici proljeva. Na taj način pomaže u njihovu odstranjenju iz organizma. Koristi se kod proljeva i nadutosti, u tabletama ili granulama.

Proizvodi

Granule se uzimaju protiv proljeva i nadutosti, kod akutnog trovanja oralno unesenog lijeka ili otrova i trovanja hranom. Djeluju tako da apsorbiraju toksine mikroorganizama i plinove u probavnom sustavu, ali pritom ne neutraliziraju želučanu kiselinu.
Uputa Sažetak opisa svojstava lijeka
Tablete se uzimaju protiv proljeva i nadutosti. Djeluju tako da apsorbiraju toksine mikroorganizama i plinove u probavnom sustavu, ali pritom ne neutraliziraju želučanu kiselinu.
Uputa Sažetak opisa svojstava lijeka

Ova stranica koristi kolačiće kako bi se osiguralo bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranice. Nastavkom pregleda web-stranice slažete se s korištenjem kolačića.

Više o zaštiti privatnosti i osobnih podataka možete pročitati ovdje

Jeste li zdravstveni djelatnik?

Pristupanjem stranici preuzimate odgovornost na sve poduzete radnje i dostavljene podatke. Svaka zlouporaba ove stranice podliježe odgovornosti.