Uvod
Kontakt

Jeste li zdravstveni djelatnik?

Kontakt

Jeste li zdravstveni djelatnik?

JGL obitelj Novosti JGL MUZEJ FARMACIJE

Iznimnu važnost ženskog intimnog zdravlja na racionalnoj i emocionalnoj razini i sukladno tome, važnost samoliječenja u tom segmentu, JGL je prepoznao u nizu zdravstvenih stanja i tegoba svojstvenih ženama različitih životnih dobi.

Proizvodi za žene

Prepoznajući njihove glavne potrebe, tvrtka nudi suvremena, učinkovita i sigurna rješenja za žene namijenjena samoliječenju, podršci i brizi o intimnom i seksualnom zdravlju u različitim životnim ulogama i dobi: Feminal na prirodan i djelotvoran način ublažava tegobe menopauze, Folacin, lijek iz skupine B vitamina osobito je važan za žene reproduktivne dobi kao nadoknada zbog povećanih potreba za folnom kiselinom u trudnoći i dojenju, a posebno osmišljeni proizvodi linije Lactogyn pružaju kompletan probiotički koncept za brigu o zdravoj vaginalnoj mikroflori i intimnoj higijeni žena svih dobi.

 

Briga o zdravlju trebala bi biti dio kulture življenja. Većina žena usvojila je naviku redovitoga ginekološkog pregleda i zna mnogo o svom tijelu. Ipak, često se postavlja pitanje brine li žena dovoljno o svom intimnom zdravlju.

 

Činjenica da godišnje oko 300 milijuna žena oboli od neke urogenitalne infekcije, da svega 30 do 40 posto žena ima zdravu vaginalnu floru, da učestale genitalne upale mogu biti razlog neplodnosti i da su upale rodnice postale najčešći razlog posjeta ginekološkoj ordinaciji objašnjava zašto intimno zdravlje žene pobuđuje takvu pažnju. Žene žele znati kako čuvati svoje intimno zdravlje i kada potražiti stručnu pomoć.

 

Prirodna zaštita žene od upale rodnice vaginalna je mikroflora, vrlo osjetljiv sustav zaštitnih bakterija čiji sastav i u normalnim, zdravim okolnostima nije uvijek isti. Najvećim dijelom čine je laktobacili koji sprečavaju razmnožavanje uzročnika bolesti. Normalno je i da svaka žena ima vaginalni iscjedak čija se količina i osobine mijenjaju pod utjecajem hormona, ovise o fazi menstrualnog ciklusa, o tome je li žena trudna i sl. Iscjedak se sastoji od vode, sluzi, odbačenih stanica sluznice, zaštitnih bakterija i drugih sastojaka. Promijenjene osobine iscjetka, svrbež ili crvenilo u genitalnoj regiji mogu ukazivati na upalu rodnice.

Naša rješenja

Pogledajte čime vam možemo pomoći i saznajte više o svakom proizvodu!

Pogledajte popis

Bolesti žena

Probiotici za urogenitalno zdravlje

Pročitaj više

Ova stranica koristi kolačiće kako bi se osiguralo bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranice. Nastavkom pregleda web-stranice slažete se s korištenjem kolačića.

Više o zaštiti privatnosti i osobnih podataka možete pročitati ovdje

Jeste li zdravstveni djelatnik?

Pristupanjem stranici preuzimate odgovornost na sve poduzete radnje i dostavljene podatke. Svaka zlouporaba ove stranice podliježe odgovornosti.