Standardi
Kontakt

Jeste li zdravstveni djelatnik?

Kontakt

Jeste li zdravstveni djelatnik?

JGL obitelj Novosti JGL MUZEJ FARMACIJE
Kvaliteta

Standardi

Kao globalno orijentirana kompanija od samih početaka razvijamo svoj sustav kvalitete prema nacionalnim zahtjevima tržišta na kojima smo prisutni i potvrđeni od regulatornih tijela.

Pojam kvalitete u JGL-u nije ograničen samo na strogo udovoljavanje regulatornim zahtjevima, već podrazumijeva integraciju kvalitete u sve procese realizacije proizvoda, te uključuje sve interne resurse.

Samo trajna briga, etičnost i primjena principa stalnog poboljšanja u svakodnevnom postupanju, dovode do kvalitete potrebne svakoj fazi životnog ciklusa proizvoda.

 

Put od prve ideje o novom proizvodu pa do tržišta i korisnika često je vrlo kompleksan, no, neovisno o vrsti proizvoda i broju potrebnih koraka, u JGL-u primjenjujemo uvijek iste, visoke standarde kvalitete. Svi naši proizvodi razvijeni su, proizvedeni i ispitani u skladu sa strogim farmaceutskim standardima.

Ova stranica koristi kolačiće kako bi se osiguralo bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranice. Nastavkom pregleda web-stranice slažete se s korištenjem kolačića.

Više o zaštiti privatnosti i osobnih podataka možete pročitati ovdje

Jeste li zdravstveni djelatnik?

Pristupanjem stranici preuzimate odgovornost na sve poduzete radnje i dostavljene podatke. Svaka zlouporaba ove stranice podliježe odgovornosti.