Ključne tehnologije
Kontakt

Jeste li zdravstveni djelatnik?

Kontakt

Jeste li zdravstveni djelatnik?

JGL obitelj Novosti JGL MUZEJ FARMACIJE
Tehnološka platforma

Ključne tehnologije

JGL-ove ključne strateške tehnologije vezuju se uz proizvodnju sterilnih farmaceutskih otopina.

Linije se dijele na farmaceutske oblike – sterilne kapi (za nos i oči), sterilne sprejeve (za nos, grlo, uho, za topikalnu primjenu) i tehnologiju Bag On Valve (za nos, grlo, za topikalnu primjenu) koja pruža moderan i trenutno superioran način raspršivanja otopine koji poboljšava i pojačava svojstva proizvoda te olakšava primjenu.

 

Pridržavanje svih regulatornih zahtjeva, uz visoko postavljene standarde kvalitete, naši su imperativi sigurne proizvodnje.

Sterilne kapi

Liniju čine visokosofisticirana tehnologija za doziranje sterilnih kapi za nos i oči volumena od 5 do 10 ml. Doziranje se vrši u aseptičkim uvjetima s dodatnim sustavom RABS (restricted access barrier system) kako bi se osigurala maksimalna sigurnost proizvoda. Riječ je o jednoj od bržih linija za očne kapi u svijetu koja postiže brzinu od 250 komada u minuti.

{

Bag On Valve

Tehnologija BoV (Bag on Valve) koristi se za punjenje sprejeva u aluminijske bočice volumena od 50 do 150 ml koji se mogu koristiti kao sprejevi za primjenu u 360° i u kontinuiranom mlazu. Postupak je dizajniran tako da omogućava mikrobiološku čistoću bez korištenja konzervansa u formulaciji. Linija je opremljena kontinuiranom proizvodnjom što omogućava veliku fleksibilnost te smanjuje troškove.

 

U usporedbi s tradicionalnim načinom nanošenja otopine, ali i alternativnim načinima pakiranja, tehnologija BoV ima nekoliko prednosti za proizvođače, potrošače i okoliš:

  • Omogućuje sto postotno pražnjenje bočice i iskorištavanje proizvoda
  • Rezultira duljim rokom trajanja
  • Pruža kontrolirano raspršivanje bez obzira na kut nanošenja
  • Pruža kontinuirano raspršivanje pogodno za ispiranje
  • Ima raznoliku mogućnost primjene s obzirom na tip aplikatora
  • Prikladna je za tekuće i viskozne proizvode, nema potrebe za upotrebom konzervansa
  • Ne zagađuje okoliš budući da potisni plin (dušik) ostaje u boci,
  • Usklađena je sa zahtjevima zaštite okoliša i ekološkom zaštitom zraka

Ova stranica koristi kolačiće kako bi se osiguralo bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranice. Nastavkom pregleda web-stranice slažete se s korištenjem kolačića.

Više o zaštiti privatnosti i osobnih podataka možete pročitati ovdje

Jeste li zdravstveni djelatnik?

Pristupanjem stranici preuzimate odgovornost na sve poduzete radnje i dostavljene podatke. Svaka zlouporaba ove stranice podliježe odgovornosti.